Nedeljni horoskop – Škorpija

Za period od 04.07.2022 do 10.07.2022

Posao: Zbog povećanog obima posla, bićete angažovani više nego standardno. Obratite pažnju na komunikaciju, mogući  su problemi zbog vas i vašeg stava i nastupa koji bi mogao biti agresivan. Morate sami da se potrudite oko toga i upakujete bolje stvari na način koji je prihvatljiv i ne vređa nikoga. U suprotnom ćete imati dosta problema sa kolegama. U drugoj polovini sedmice sve novčane transakcije su ugrožene na neki način, bilo male ili velike. Moguće inovacije u procesu rada.

Ljubav: Za zauzete ova sedmica  biće  puna lepih situacija sa voljenom osobom. Biće prijatnih iznenađenja koja ćete prirediti jedno drugom. Biće i razloga za smeh i za jaka osećanja i strast. Dobijate na kratko vreme predaha i opuštanja, vi lično se potrudite da potraje što duže. Odličan je momenat da se vaša veza unapredi, da se neke nedoumice i problemi iz prethodnog perioda zaista i reše. Slobodne Škorpije – neko vam se mnogo dopada, ali uopšte vam nije jasno kako da ovu priču realizujete. Ni da li je dobra po vas.

Zdravlje: Vaš imuni sistem je oslabljen i morate raditi na poboljšanju. Prionite na rad na sopstvenom zdravlju na sve moguće preventivne načine, to se odnosi na hronične probleme.