Nedeljni horoskop – Škorpija

Za period od 05.12.2022 do 11.12.2022

Posao: Ove sedmice činiće vam se povremeno da što više žurite, više kočenja i prepreka sa strane imate. Nema razloga za veliku zabrinutost, prvenstveno zbog činjenice da bi priliv radne energije trebalo da bude jak, pa uz dobru organizaciju i neće biti prepreka na polju posla koje ne možete savladati.  Bitno je da racionalno koristite vreme, naročito zbog dodatnih obaveza koje se povremeno mogu pojavljivati. Morate raditi na prilagođavanju realnim okvirima u skladu sa mogućnostima vašeg radnog okruženja. Dobri dogovori vezani za novac, više je izvora za finansijske prilive tokom ove sedmice.

Ljubav: Zauzeti pripadnici znaka Škorpije razmislite pre nego što krenete ili kažete nešto. Sedmica je u duhu preispitivanje vaše relacije sa partnerom. U pitanju su nesporazumi i sumnje a ne konkretne stvari, ali ovo definitivno treba raščistiti dok je vreme i ne ostavljati ništa nezavršeno. Ukoliko možete, izbegnite ovakva ponašanja, pogotovo što je više nego izvesno da nemate razloga za njih. Što se slobodnih pripadnika znaka Škorpije  tiče, vama ni malo neće biti dosadno. Mogli biste započeti jedan dosta dobar odnos koji itekako može ići ka ozbiljnosti.

Zdravlje: Uglavnom dobra i stabilna zdravstvena situacija očekuje Škorpije tokom većeg dela ove sedmice.  Obratite pažnju na povećanu osetljivost grla i disajnih puteva.