Nedeljni horoskop – Škorpija

Za period od 20.03.2023 do 26.03.2023

Posao: Polje posla tokom ove radne sedmice kod većine tipičnih Škorpija biće posebno  opterećeno, i moraćete da plivate iz dana u dan kako okolnosti budu nalagale. Ne odlažite obaveze za kasnije, radite svakodnevno u kontinuitetu  jer biste u suprotnom mogli imati probleme sa rokovima. Pregršt obaveza je pred vama i ne možete ih mimoići.  Škorpije su u periodu  većih ličnih  promena pa se i prilike i mogućnosti na poslovnom polju umnožavaju.  Bitno je naglasiti da ne pokrećete i forsirate vi priče i ne budite vi inicijator bilo čega, a posebno ne dajete vremenske rokove, već date sebi dovoljno vremena da o svemu pre svega dovoljno razmislite i odlučite u kom pravcu želite da nastavite dalje. Možda vam neće odgovarati način rada koji vam je nametnut, ali sada morate da se prilagodite zahtevima saradnika i nadređenih.

Ljubav: Promenljivo može biti u vašim ljubavnim relacijama. Biće više nejasnih ili čudnih situacija u partnerskim odnosima tokom perioda ali ćete uglavnom vi biti krivac za iste. Zaboravićete na obećanje, reći ćete baš ono što ne treba onda kada ne treba – talasaćete od rasejanosti do impulsivnosti i nerazmišljanja pa svojim postupcima možete čak i izazivati sumnju kod drage osobe. Razmislite da li je vaš način funkcionisanja u emotivnom odnosu u ovom periodu ispravan. Slobodnim Škorpijama poslovni segment može doneti nešto više uzbuđenja, u vidu novih i interesantnih poznanstava.

Zdravlje: Zdravlje uglavnom stabilno. Eventualno su mogući problemi sa kičmom, stoga se više krećite, ne zapostavljajte fizičku aktivnost.