Nedeljni horoskop – Škorpija

Za period od 19.10.2020 do 25.10.2020

Posao: Suštinski nije loš period za dobre rezultate na polju profesionalnog angažovanja za najtipičnije predstavnike Škorpije. Praktično nema nepremostivih prepreka na putu realizacije poslovnih ciljeva, ali kombinacija škorpionske žustrine i beskompromisnosti sa potencijalnim komplikacijama u sferi komunikacije i organizacije, može dovesti do par zapaljivih situacija. Malo je verovatno da izbegnete baš sve zamke i makar nekoliko žestokih verbalnih okršaja sa osobama iz najbližeg poslovnog okruženja, ali u zavisnosti od pozicije i šta vam je krajnji cilj, pokušajte da to svedete da što manju meru. Nema dileme da će većina Škorpija iz takvih rasprava izaći kao pobednici jedne bitke, samo se zapitajte po koju cenu i razmislite o široj slici, odnosno koristi li to za konačne zadovoljavajuće rezultate.

Ljubav: Talas pozitivne kosmičke energije koji se kreće vašim ljubavnim nebom i dalje šalje lepe vibracije do škorpionskog srca i aktivira slične impulse. Bezmalo svih sedam dana ovog perioda donose povoljnu klimu da se angažujete i pokušate proveriti koju težinu imaju već pomenuti impulsi i vibracije, odnosno možete li uskladiti sve to sa zainteresovanom drugom stranom. Jer tu se nalazi malo minsko polje za ljubavni uzlet. Rečeno drugačije – moguće je da upadnete u komplikaciju ljubavnog trougla, ili da se vaša vizija budućih koraka ne poklapa sa željama druge strane. U svakom slučaju, visok nivo strasti pratiće pripadnike ovog sazvežđa na svakom koraku, i potpuno je logično da se podigne noga sa kočnice i krene u konkretnu akciju, previše ne strepeći unapred o mogućim posledicama.

Zdravlje: Solidan nivo energije nije nikakav garant za lako prevazilaženje svih potencijalnih zdravstvenih problema u ovom periodu. Škorpije bi valjalo da obrate pažnju na promenljivost i oscilacije imunog sistema, pa je poželjno pojačati kvalitet, redovnost i kvalitet ishrane.

x