Nedeljni horoskop – Škorpija

Za period od 24.06.2024 do 30.06.2024

Posao: Poslednja sedmica meseca juna biće znatno povoljnija u aspektu posla i organizaciono i finansijski za većinu Škorpija. Obratite pažnju  na zaostale obaveze formalne i papirološke prirode, kako bi izbegli plaćanje nepotrebnih penala. Komunikacija vam  ide od ruke, pa je ovo odličan period da pokrenete sve vrste poslovnih dogovora. Iskoristite ovaj period da se stabilizujete u polju novca, troškovi su  povećani, isplatite sve svoje račune.

Ljubav: Ulazite u lep  period, bogat druženjima, izlascima, susretima sa novim i zanimljivim osobama. Ako budete mogli da otputujete negde zajedno, provod će biti više nego dobar. Uspevate da ukalkulišete posao i planirano vreme sa partnerom što je vrlo dobro. U većem delu nedelje bićete prijatno raspoloženi,  i spremni za raznorazne zajedničke akcije sa partnerom. Slobodni Škorpioni, vreme je za opuštene trenutke, za provod i uživanje. Očekuju vas brojne mogućnosti za nova poznanstva.

Zdravlje: Generalno gledano  vrlo dobra zdravstvena  slika očekuje vas tokom ovih sedam dana. Budite fizički aktivni i vodite računa o ishrani.