Nedeljni horoskop – Škorpija

Za period od 18.09.2023 do 24.09.2023

Posao: Poslovna sedmica vrlo turbulentna i pomalo neprijatna za vas. Moraćete da se bavite nebitnim stvarima, imaćete grešaka neki put ćete vi biti krivi, ali biće i situacija u kojima vas drugi sputavaju i sapliću. Stići će vam neke informacije koje vam se ne dopadaju ni malo, i to će vas dodatno poljuljati. Loši su vam odnosi i sa nadređenima i sa kolegama ove sedmice, tako da imate dosta razloga za nezadovoljstvo i nervozu. Proći će i to.

Ljubav:  Partnerski odnosi  kod Škorpija  u ovoj sedmici neće funkcionisati loše.  Problema može biti u tome  da svu energiju i emocije koje dobijate od strane partnera,  neće vam biti dovoljne. Sitnice su u pitanju pa se potrudite da složite sve kockice i dovedete stanje u prvobitno. Razgovarajte više sa partnerom i iznesite sve karte  na sto bez prikrivanja.  Slobodne Škorpije jedna osoba vas magnetski privlači, a istovremeno imate more pitanja u vezi nje na koja ne možete sada dobiti odgovore.

Zdravlje: Ogromno rasipanje energije, ali se možete vratiti u normalu. Problemi sa probavom, stomakom uopšte. Jačajte imunitet i odmarajte se maksimalno