Nedeljni horoskop – Škorpija

Za period od 24.01.2022 do 30.01.2022

Posao: Sedmica kreće u negativnom raspoloženju, mnogo  nestrpljenje po pitanju  dogovora, nekih poslova. Sa kolegama tokom ovog perioda može biti par napetih momenata, ali ćete vi uspevati da nekako smirite i izbalansirate situaciju. Stoje vam mogućnosti za probleme sa papirima, tehničkim sredstvima, dogovorima. Nesigurnost kada je finansijski segment u pitanju trajaće do polovine ove sedmice.

Ljubav: Lepa sedmica pred vama na emotivnom planu. Bićete u iskušenju da negde zajedno otputujete, ali možda će ostati u domenu planova zbog poslovnih aktivnosti. Svakako je to dobar metod za poboljšanje odnosa i ne odustajte od njega. Emocije su naglašene i oboje imate potrebu za zajednički provedenom vremenu, nemojte ga uskraćivati. Slobodnim Škorpijama ova sedmica može doneti ulazak u tajnu priču, ili makar konkretnije pomake da do toga zaista i dođe.

Zdravlje: Ova nedelja nije najbolja na zdravstvenom planu, problemi sa respiratornim organima, moguće i alergije. Pazite se povreda ako trenirate i budite umereniji u ishrani.