Mesečni horoskop – Škorpija

Za period od 01.06.2024 do 30.06.2024

Posao: Početkom meseca za pripadnike znaka Škorpije sledi dosta turbulencija na poslovnom planu. Od 04.-08.06. određeni poslovi će morati da se rade sporije, jer to ne zavisi od vas samih već od gomile faktora koji utiču na proces. Savet za vas je da ne forsirate, jer ste blizu kraja tog lošijeg perioda. Od 08.-12.06. je period u kome vaši poslovni pristupi  polako dobijaju na značaju,  na vama je da se još malo strpite dok se sve stvari ne postave na svoje mesto. Nemojte biti nametljivi jer ćete proizvesti kontra efekat. Od 12.-17.06. moguće su komplikacije raznih situacija, što će  vam oduzimati energiju i vreme, ali nemojte da odustanete od rešavanja. Od 17.-21.06. koliko god vi pokušali  da ubrzate i pokrenete stvari, da brzo rešite neke situacije  pokazaće se u praksi  da to baš i neće moći da funkcioniše na taj način. Savet, ne budite brzopleti, posebno kada su finansije u pitanju. Nastavite u svom ritmu, nešto sporije ali sigurnije, i uspeh će svakako stići na kraju. Poslednja dekada meseca juna biće znatno povoljnija u aspektu posla i organizaciono i finansijski. Obratite pažnju  na zaostale obaveze formalne i papirološke prirode, kako bi izbegli plaćanje nepotrebnih penala. Iskorisite ovaj period da se stabilizujete u polju novca, troškovi su  povećani, isplatite sve svoje račune.

Ljubav: Početak  meseca donosi zauzetim predstavnicima znaka Škorpije  turbulencije  u emotivnim relacijama. Budite obazrivi i ne zalećite se u procenama nekih situacija. Prema partneru budite tolerantni ali u isto vreme i obazrivi jer može biti sitnih provokacija i izazova sa druge strane. Polako sagledajte celokupan problem i vi preuzmite inicijativu u rešavanju tih sitnih problema. Potrudite se da na prvom mestu sebi olakšate situaciju.  Trebali bi da izbegavate  besmislene rasprave i beskonačna prepucavanja,  pokušajte da potrošite  energiju na lepše i korisnije načine. Druga polovina meseca  na emotivnom polju ide u dobrom smeru. Partner je tu za vas, iskoristite dobro ove pozitivne trenutke i uživajte maksimalno u svojoj vezi. Trenutno je to moguće pa se potrudite da uživate maksimalno. Ukoliko ste napravili  planove za putovanje  nije loše da  se pozabavite malo ozbiljnije tom temom. Slobodni Škorpioni  u prvoj polovini meseca flertovi, zabava su tu, ali u ovom momentu ne umete ili ne želite da se prepustite i vežete iole čvršće za nekog. U drugoj polovini juna otvaraju vam se mnogobrojne aktivnosti sa suprotnim polom koje su sada naglašene. Vreme je za opuštene trenutke, za provod i uživanje.

Zdravlje: U prvoj dekadi  meseca zdravlje je dobro i puni ste energije, budite umereni u svemu i osluškujte svoj organizam. Druga dekada juna mogući manji problemi sa varenjem i probavom, pazite na ishranu. U trećoj dekadi meseca možete izvršiti neke rutinske kontrole, posvetite se zdravoj ishrani i umerenoj fizičkoj aktivnosti.