Mesečni horoskop – Škorpija

Za period od 01.03.2023 do 31.03.2023

Posao: Dobar početak marta na poslovnom planu  Škorpija donosi mogućnost novih poslova i izvora zarade. Od 02--07.03. Za sve što radite vezano za poslovni segment imaćete osećaj da idete korak napred, pa korak unazad. Sve skockate kako treba, a onda se u poslednjem momentu to nekako raspline, odloži ili ostane  nedovršeno. Imate dobru radnu energiju i pored manjih zastoja ili prepreka koji postoje, usmerite se na svoje ciljeve i izvesno je da ćete ove prepreke savladati. Od 07.-11.03. budite oprezniji po pitanjima novca, ali i po pitanju dogovora sa ljudima koji mnogo obećavaju, a koliko ispunjavaju – to je pitanje. Upozorenje po pitanju novca definitivno stoji, pogotovo ako imate nameru da ulažete ili da pozajmljujete. Od 11.-16.03. ono što ne biste trebali da radite u ovom periodu jeste  da ignorišete saradnike. Ne znate kada će vam ko zatrebati. Izbegavajte konfrontacije jer umesto da se uzdignete možete da padnete.Od 16.-20.03.  pred vama je period dobre  energije, prepun dobrih  ideja i kreativnih  poteza sa vaše strane.  Imaćete par vrlo dobrih prilika da situacije u poslovnom segmentu pokrenete u pravcu koji vam odgovara.Od 20.-28.03. u ovom periodu teško kontrolišete troškove, što dovodi do toga da se u finansijskom segmentu osećate nesigurno. Možda vam neće odgovarati način rada koji vam je nametnut, ali sada morate da se prilagodite zahtevima saradnika i nadređenih. Više obratite pažnju na papirološka pitanja, kao i na dogovore sa poslovnim partnerima.

Ljubav: Za Škorpije koje su zauzete prva polovina meseca doneće dobre vibracije u vašim odnosima. Mogu se  pokrenuti pozitivne situacije sa emotivnim  partnerom. Komunikacija se poboljšava i sada se odnos može usmeriti ka stabilnosti i jačanju bliskosti. U nekim  vezama akcenat će biti na planiranju zajedničkog života  i uređivanju doma.  Pred vama su dani koji su ispunjeni dobrom energijom, ali i pojačanom idejnom i kreativnom aktivnošću sa vaše strane. Sredinom meseca doći će do nekih spornih momenata između vas i partnera, po pitanju zajedničkih planova. Druga polovina meseca se nastavlja u istom ritmu, biće više nejasnih ili čudnih situacija u partnerskim odnosima tokom perioda ali ćete uglavnom vi biti krivac za iste. Zaboravićete na obećanje, reći ćete baš ono što ne treba onda kada ne treba – talasaćete od rasejanosti do impulsivnosti i nerazmišljanja pa svojim postupcima možete čak i izazivati sumnju kod partnera. Razmislite da li je vaš način funkcionisanja u emotivnom odnosu u ovom periodu ispravan. Slobodne  Škorpije, u prvoj polovini marta potrošite više vremena  na druženja i izlaske jer se u ovim segmentima krije potencijal za jednu jaku i stabilnu ljubavnu priču. U drugoj polovini meseca poslovni segment sada može postati vrlo zanimljivo mesto za mnogobrojna dešavanja i interesantne kontakte sa suprotnim polom.

Zdravlje: Škorpijama  prva dekada marta  donosi probleme sa prolaznim prehladama, problemi sa alergijama i sinusima. U drugoj dekadi zdravstvena situacija je solidna, nervoza  i stres mogu vam povremeno doneti prolaznu glavobolju. Tokom treće dekade meseca  problemi sa kičmom i zglobovima, više se krećite i vežbajte.