Mesečni horoskop – Škorpija

Za period od 01.09.2021 do 30.09.2021

Posao: Početak meseca septembra Škorpijama donosi povećan  obim obaveza, i biće  teško da se fokusirate na prioritete, a može biti problem i oko organizacije.  Automatski to otvara prostor za greške svake vrste, pa pokušajte da budete obazriviji. Ono što vam trenutno nedostaje jeste strpljenje i sposobnost da se uklopite i sa saradnicima, ali i sa obavezama pa bi bilo dobro da ne žurite, i to je aktuelno do 05.09. Od 06-10-.09. situacija svakako ide u onom pravcu koji vama odgovara i samo je potrebno imati strpljenja i sačekati. Moguće je da će vam u ovom periodu naleteti jedna dobra poslovna šansa, ali nemojte da se iznervirate ukoliko se dogovor ne konkretizuje baš sada – čak i ako malo sačekate, ovo je nešto što vam može otvoriti brojne mogućnosti u narednom periodu. Period 10.09.-15.09.  brzo razmišljate, ali se povremeno možete pogubiti u moru onoga što ste zadali sebi, ili što su vam nametnuli drugi. Posebnu pažnju obratite na sva papirološka pitanja i dokumentaciju, kao i na komunikaciju sa najbližim saradnicima – jer, ovde može biti grešaka, propusta i pogrešno protumačenih informacija. Mogućnost obnove važne poslovne saradnje ili nagrada za vaš angažman. Od 25.09-27.09. važno je da se pokrenete jer sada imate i mogućnosti i sposobnosti da napravite jedan značajan iskorak po pitanju posla. Sam kraj meseca donosi opet period zastoja i moguće probleme sa finansijama.

Ljubav: U prvoj polovini meseca neće biti nekih trzavica, ali neće biti ni nekih spektakularnih ljubavnih dešavanja. Ukoliko ste od onih koji vole i žele dinamiku u odnosu, morate se potruditi. Oni kojima je  dosta neizvesnosti i konstantnih prepirki sa  partnerom, moći će da odahnu. Trebalo bi da budete u širem krugu ljudi tokom ovog perioda, da se provodite maksimalno dobro i potrudite se da opustite. Ne gušite sebe nekim situacijama i ljudima koji vam ne prijaju i crpe energiju. Otvaraju se novi putevi pred vama kad je vaša veza u pitanju, morate i partner i vi učiniti malo napora da napravite sebi najbolju i najprijatniju dimenziju odnosa. Posvetite se zajedničkim prijateljima i planovima u kojima svi uživate. Druga polovina meseca za one koju su u emotivnim vezama otvara se novo, mirnije poglavlje sa partnerom. Kao da ćete oboje u jednom trenutku shvatiti šta vam je zaista važno, a to je mir i stabilnost i krenućete zajednički da radite na tome. Polako stvari dolaze na svoje mesto, iskoristite svaki momenat da budete zajedno. Slobodne Škorpije – imate osećaj da što vi više želite da nekog osvojite, ta osoba vam je sve dalja i dalja. No, neki slobodnjaci će u ovom periodu imati dovoljno strasti da se igraju i zabavljaju. Super je to, ali ljubavi one prave nema još uvek.

Zdravlje: U prvoj polovini meseca septembra alergijske reakcije, respiratorne tegobe i hormonski disbalans su potencijalni problemi. Druga polovina meseca donosi izraženiju nervozu što za posledicu može imati glavobolje. Obratite pažnju na krvni pritisak I kardiovaskularni sistem.