Mesečni horoskop – Škorpija

Za period od 01.01.2022 do 31.01.2022

Posao: Januar mesec  Škorpijama  donosi veoma izazovne  poslovne aktivnosti, koje bi mogle da se pokrenu uz nečiju maksimalnu podršku. Od 02.01.-11.01. može doći  do  uvođenja nekih novih tehnoloških postupaka u poslovni proces. To se odnosi i na inovacije u poslovnom prostoru, i ulaganja u nove tehnologije. Od 11.01-14.01.  može biti određenih razmimoilaženja i sa kolegama i sa nadređenima, a neki neće sebe prepoznati više u sadašnjem poslovnom okruženju. Sve to donosi poteškoće u komunikaciji, stoga ne oklevajte i ne čekajte poslednji trenutak jer nećete uspeti da nametnete sebe. Od 14.01.-20.01. malo fleksibilniji period, uspećete da dovedete i finansijsku situaciju u neku bolju ravan i možda naplatite neka zaostala potraživanja. Posle 20. 01. zahtevni dogovori  očekuju vas sa saradnicima koji od vas crpe i poslednji atom energije. Ne računajte ni na šta stopostotno – moguće su promene u poslednjem trenutku. Sve što se vezuje za inostranstvo kreće jednim užurbanijim tokom. Možete dobiti vrlo zanimljive predloge i ponude. Sam kraj meseca može doneti određene probleme u polju finansija,   pa izbegavajte rizične finansijske poteze.

Ljubav: U prvoj polovini meseca januara zauzeti pripadnici znaka Škorpije, treba da se potrudite da imate što više zajedničkih trenutaka sa partnerom, neka porodična okupljanja ili putovanja. Partner i vi  zaslužujete   više opuštanja i pažnje i fokusiranja na stvari u kojima obostrano uživate. Imaćete potrebu za porodičnim okupljanjima, pojačanim društvenim životom i preporuka je da odete na neko lepo putovanje. I u drugoj polovini meseca nastavljate u istom ritmu, dajte svom odnosu novu boju, energiju i na svaki način pokušajte da izbegnete zamku upadanja u monotoniju. Bilo bi poželjno da odete na odmor i  pobegnete od svega, da se na neki način distancirate od loših vesti, informacija, briga, negativnih ljudi. . Mali znaci pažnje i pokloni, inicijativa kada su u pitanju potrebe partnera su u ovom periodu naglašene. Slobodne Škorpije, imate mogućnost   za flert, komunikaciju i nova poznanstva preko prijatelja, okoline ili društvenih mreža. Poziv ili inicijativa mlađe osobe prema vama sigurno će vam prijati i goditi vašoj sujeti. Krajem meseca pokušajte da napravite konkretnije  poteze prema osobi koja vam se dopada i onda ćete videti na čemu  ste zapravo.

Zdravlje: Škorpijama prva dekada meseca može biti osetljiv urinarni trakt i pluća. Druga dekada problemi sa bubrezima i urogenitalnim organima, jačajte imunitet. Treća dekada meseca problemi sa respiratornim organima, moguće i alergije. Pazite se povreda ako trenirate i budite umereniji u ishrani.