Mesečni horoskop – Škorpija

Za period od 01.07.2022 do 31.07.2022

Posao: Početak meseca karakterišu malo teži aspekti, koji će se najviše odraziti na vaše pogrešne procene u brzini realizacije nekog projekta. Od 02.-05.07. verovatno će vam biti potrebna pomoć da dovršite posao, posavetujte se sa nekim ko ima više iskustva u takvim situacijama. Pozabavite se papirologijom da tu ne napravite neki propust zbog previda. Od 05.-09.07. povremeno može biti napetih momenata sa nadređenima koji od vas očekuju da promenite način rada ili pristup obavezama. Od 09.-13.07. sa nadređenima  se ne svađajte, a gledajte da papirološka pitanja budu završena na vreme i bez grešaka. Ovo je bitno iz praktičnih razloga, jer nije isključeno da ipak naiđete na nedovoljnu podršku od njih. U periodu od 13.-19.07. dolazi do smirivanje strasti i otvaraju vam se novi vidici i pojavljuju se novi saradnici. To je bolji period za finansije, pa se potrudite da dobro isplanirate sva ulaganja i sve troškove. Od 19.-27.07. nove ideje u oblasti kojom se bavite biće vam dostupne preko nekih inostranih kanala. Obavezno angažujte neke nove saradnike, da biste lakše prilagodili ceo posao tim novim metodama. Kraj meseca može doneti neplanske dodatne troškove, čak i neke stvari koje moraju da dođu na red  za realizaciju. Budite spremni da neke stvari morate više puta ponoviti, jer većini neće biti jasne. Tempo koji ste nametnuli mogao bi da popusti na kraju meseca, morate se vi založiti da ne bude tako. Ne bi trebalo da slušate savete neproverenih saradnja, ne gubite vreme na nebitne ljude.

Ljubav: U prvoj polovini jula  Škorpije  koje su u emotivnim pričama moraće malo da se pokrenu. Oko vas su pozitivni ljudi, pa se i vi potrudite da se uklopite i širite pozitivnu energiju. Unesite nove načine komunikacije i potrudite se da više vremena provodite sa partnerom. U prvoj polovini meseca trebaće vam pomoć i podrška partnera, ne odbacujte je. Partner vas iznenađuje prijatno postupcima i rečima koje vam direktno poboljšavaju komunikaciju. Druga polovina meseca ide u sličnom ritmu, ali morate uložiti dodatni trud i vi i druga strana. Trebalo bi da radite na komunikaciji sa svima generalno. Budite otvoreniji i uložite malo napora da poboljšate postojeću situaciju, u kojoj biste  mogli biti malo po strani. Imaćete veliku podršku prijatelja u ovom periodu na svim poljima.. Slobodni pripadnici znaka imaju veliku šansu da uplove u jednu prilično ozbiljnu priču. Osoba koja vam se pojavljuje u blizini ima veoma ozbiljan pristup životu. Pustite celu priču da se gradi stepenik po stepenik i na kraju će te biti zadovoljni postignutim. U drugoj polovini meseca moguć je i ulazak u tajnu emotivnu priču, strasti van kontrole vas mogu uvući u nju.

Zdravlje: Škorpijama početak meseca donosi probleme sa vidom i nestabilan hormonski status. Treba da poradite na fizičkoj aktivnosti, više kretanja. Druga dekada  bolja po zdravlje sa manje problema, jedina slaba tačka može biti glavobolja. Sam kraj meseca nervoza i pojačan stres koji utiču na spavanje. Mogući problemi sa stomakom.