Mesečni horoskop – Škorpija

Za period od 01.06.2021 do 30.06.2021

Posao: Pred tipičnim predstavnicima Škorpija je mesec veoma naglašenih poslovnih aktivnosti, koji bi mogli da se pokrenu uz nečiju maksimalnu podršku. Neke poteškoće u dosadašnjim načinima mogle bi da se reše kroz neku novu saradnju, gde bi bilo investiranja iz novih izvora moguće i inostranih. Oko 05.06 može doći  do  zastoja koji ne zavise direktno od vas i na koje nećete moći da utičete, a koji se tiče uvođenja nekih novih tehnoloških postupaka, koji bi vam mogli biti od koristi u budućem radu. Teško da ćete u ovom trenutku imati podršku saradnika i nadređenih. Sredinom meseca menja se poslovno okruženje i to će poprilično turbulentno uticati i na vas i vaš kompletan tim. Može biti određenih razmimoilaženja i sa kolegama i sa nadređenima, a neki neće sebe prepoznati više u dosadašnjem poslovnom okruženju. Sve to donosi poteškoće u komunikaciji, stoga ne oklevajte i ne čekajte poslednji trenutak jer nećete uspeti da nametnete sebe. Od 22.06. očekuje vas malo fleksibilniji period, uigraćete se malo i neće biti neočekivanih momenata. Uspećete da dovedete i finansijsku situaciju u neku bolju ravan, a možda naplatite i neka zaostala potraživanja ukoliko ih imate.

Ljubav: U prvoj polovini meseca se potrudite da imate što više zajedničkih aktivnosti sa partnerom bilo da su svakodnevne aktivnostiu pitanju, bilo da su neka porodična okupljanja ili putovanja. Partner je zaslužio malo više opuštanja i pažnje i fokusiranja na zajedničke interese i ciljeve. Imaćete potrebu za porodičnim okupljanjima, pojačanim društvenim životom i preporuka je da odete na neko lepo putovanje. Za one koji su u vezama druga polovina meseca donosi neke promene u prioritetima kada su zajednički interesi u pitanju. Moraćete svom odnosu da date neku boju, energiju, da izbegnete zamku upadanja u monotoniju. Posle 20.06. sledi vam dosta lepih i neobičnih dešavanja, nemojte da kujete planove, stvari će dešavati nekim svojim tokom same od sebe. Slobodne Škorpije bi mogle da imaju susret sa nekom zanimljivom osobom koja ima ista interesovanja kao i vi, i čije društvo će vam jako prijati. Potrebno je uložiti malo energije i volje sa vaše strane jer je priča vredna pažnje. Može biti i više kandidata ali će biti potpuno različiti, vi malo kalkulišite, ali se opredelite za stranu koja ima energiju najsličniju vašoj.

Zdravlje: Početak meseca donosi potencijalne probleme sa stomakom i urološkim traktom. Treba da poradite na fizičkoj aktivnosti, više kretanja. Druga polovina meseca bolja po zdravlje sa manje problema, čuvajte se  eventualno povreda oštrim predmetima.