Mesečni horoskop – Škorpija

Za period od 01.09.2023 do 30.09.2023

Posao: Početkom meseca biće dosta problema na poslovnom planu za pripadnike znaka Škorpije.Od 04.-08.09. u prvom planu je   vaša nervoza koja prosto izbija iz vas i onima sa kojima sarađujete biće teško da se uklope sa vama i naprave neki pravi dogovor. Pokušajte da se prilagodite novonastalim okolnostima na polju organizacije i komunikacije, samo tako ćete sebe poštedeti dodatnog nerviranja i stresa. Od 08.-12.09. period je u kome bi trebalo da štedite svoju radnu energiju i ne preuzimajte na svoja pleće više obaveza nego što možete da realno završite. Radite u etapama, nije realno forsiranjem više poteza istovremeno. Od 12.-17.09. opet jedan turbulentniji period i vi ste pod dodatnim pritiskom. Ponovo  sve  je sporo, sve oko vas se odvija polako, samo ste vi nervozni, smirite se koliko je to moguće uopšte za sada rešenja nema. Od 17.-21.09. koliko god vi pokušali  da ubrzate i pokrenete stvari, da brzo rešite neke situacije  pokazaće se u praksi  da to baš i neće moći da funkcioniše na taj način. Savet, ne budite brzopleti kada su finansije u pitanju. Nastavite u svom ritmu, nešto sporije ali sigurnije, i uspeh će svakako stići na kraju. Poslednja dekada meseca septembra biće znatno povoljnija i tiče se organizacionog segmenta posla. Prioritet u ovom periodu neka  bude rad na smanjivanju napetosti i kontrola bitnih parametara. Obratite pažnju  na zaostale obaveze formalne i papirološke prirode, kako bi izbegli plaćanje nepotrebnih penala. Ne bi bilo loše da zatražite savet i pomoć proverenih saradnika vezano za finansijski segment.

Ljubav: Početak  meseca donosi zauzetim predstavnicima znaka Škorpije oscilacije u vašim emotivnim relacijama. U prvoj polovini septembra vi se nećete uklapati i razumeti sa partnerom u svim segmentima zajedničkog života.  Trebali bi da izbegavate  besmislene rasprave i beskonačna prepucavanja,  pokušajte da potrošite  energiju na lepše i korisnije načine. Više nego ikada potrebno je da pokažete dozu fleksibilnosti i razumevanja kada su emotivno-ljubavne relacije u pitanju. Druga polovina meseca  na emotivnom polju ide u dobrom smeru. Partner je tu za vas, iskoristite dobro ove pozitivne trenutke i uživajte maksimalno u svojoj vezi. Trenutno je to moguće pa se potrudite da uživate maksimalno. Ukoliko ste napravili  planove za putovanje nije loše da  se pozabavite malo ozbiljnije tom temom. U svom ritmu, opušteno i bez velikih očekivanja, nastavite i u sferi ljubavi da sebi gradite priču koja vama i drugoj strani odgovara. Slobodni Škorpioni, u prvoj polovini meseca mogu se pokrenuti i letnje avanture, mogu se pojaviti  zanimljive osobe, malo se opustite. Druga polovina septembra može vas privući osoba koja je zauzeta ili  je starija od vas, postavlja se pitanje gde ste vi tu.

Zdravlje: U prvoj dekadi meseca zdravlje je dobro i puni ste energije, budite umereni u svemu i osluškujte svoj organizam. Druga dekada septembra mogući manji problemi sa varenjem i probavom, pazite na ishranu. U trećoj dekadi meseca možete izvršiti neke rutinske kontrole, posvetite se zdravoj ishrani i umerenoj fizičkoj aktivnosti.