Mesečni horoskop – Škorpija

Za period od 01.02.2024 do 29.02.2024

Posao: Na samom početku meseca  se suočavate sa zahtevnim saradnicima, sa kratkim rokovima i velikom žurbom  sve uspevate da završite na vreme, ali vas to poprilično iscrpljuje i čini da ste pod stresom. Od 04.-08.02.  pred se vama otvaraju   nove obaveze i zadaci, ali se istovremeno moraju rešavati i zaostali poslovi. Iznenadiće vas inicijativa nekih osoba i njihovi predlozi,  nemojte ih odbijati na prvu loptu. Od 08.-14.02. moraćete da neke situacije ponavljate, rešavate tuđe greške, a sve to će vas usporavati i nervirati. Poboljšanje finansijske situacije i mogućnost kontakta sa nekim novim poslovnim saradnikom će vas malo obradovati i vratiti vam osmeh na lice kratkotrajno. Od 14.-18.02. konačno stavite sebe na prvo mesto i i ne dajte da vas iznenade različite  reakcija na to. I one pozitivne, ali i negativne, sve to ide u rok službe. Pozitivnim reakcijama i ljudima kažite hvala, a onim drugima se takođe zahvalite, nikad nemojte dozvoliti da budete isprovocirani. Budite korektni i pristojni, maksimalno poslovni i držite do sebe i svog imidža. Od 18.-24.02. proširuje se polje profesionalnog delovanja, ali vi morate izabrati dobar tim za realizaciju novih projekata. Pozitivniji deo priče i dalje predstavlja radna energija i voljni momenat, da se sve obaveze završe na vreme i prema zacrtanim planovima, bez većih odstupanja. Posle 24.02. biće nesuglasica sa saradnicima, ljudi retko mogu da prihvate istinu a vi imate potrebu da budete iskreni. Nametnite sebe, svoj način organizacije, koliko god vam  se svi sukobljavali. Vi stavite sve karte na sto i preduzmite sve korake, da nametnete neki svoj način rada. Dodatni napor i trud će dovesti do rezultata koje očekujete.

Ljubav: Kad je emotivni plan u pitanju bićete malo inertniji početkom februara, kad je komunikacija u pitanju sa svima pa i sa partnerom. To je posledica prezasićenosti ljudima i pričama. U prvoj polovini meseca non stop ćete  da osećate potrebu da isterujete neku pravdu i tražite razjašnjenja u odnosu sa partnerom. Stalno imate osećaj da vam nešto nedostaje i da ne funkcioniše najbolje, a itekako je moguće da ste sve preuveličali i da ne želite da realno sagledate situaciju. Loša komunikacija sa partnerom samo  čini da ste još više uznemireni. Probajte da se više fokusirate na onaj emotivni deo. Druga polovina meseca donosi bolju komunikaciju među vama, i bolju klimu u postojećem odnosu. Lep period biće pred vama, imaćete mnoge nove situacije koje vam pomažu za budućnost. I partnera uključite u Vaša društvena okupljanja i  ulepšavajte  jedno drugom vreme. Mnogo interesantnih doživljaja su vezani za ovaj period, biće dinamičnije nego obično. Slobodni,  kod vas se kao nešto dešava, ali vam ta dešavanja ne daju pravi podsticaj i motiv. U drugoj polovini meseca, pojaviće se i neke nove osobe koje će vam biti zanimljive i sa kojima ćete imati lepe i opuštene momente.

Zdravlje: U prvoj dekadi   meseca zdravlje stabilno, eventualni problemi sa u kičmom. Više  kretanja, fizičke aktivnosti, i pozitivnog stava glavni su pokretači dobrog zdravlja. Druga dekada  meseca donosi izraženiju nervozu što za posledicu ima glavobolje. Vežbajte, odmarajte. Možete imati probleme sa disajnim organima, izražene glavobolje i probleme sa krvnim pritiskom. U trećoj dekadi februara stabilizacija zdravstvene situacije.