Nedeljni horoskop – Rak

Za period od 24.01.2022 do 30.01.2022

Posao: Sedmica koja sledi za Rakove u poslovnom segmentu doneće mnoga ograničenja i dosta razloga za nervozu. Vi  shvatate da se morate na drugačiji način postaviti prema svojim poslovnim obavezama, ali i prema kolegama. Moguća su neslaganja sa nadređenima u načinu rada, problemi sa papirima i u dogovorima, promene u poslednjem trenutku koje vas izbacuju iz takta. Nemojte kasniti sa svojim obavezama. Ne baš povoljna nedelja je i za finansijska pitanja, morate regulisati zaostale obaveze.

Ljubav:  U dobrom su periodu svi Rakovi koji su u emotivnim relacijama i šire pozitivnu energiju oko sebe. Smejte se, šalite se, izađite negde, provedite se i uživajte. Iskoristite dane koji su pred vama da poboljšate kvalitet vaše veze. Pravite zajedničke planove, uključite i porodicu u te razgovore, uopšte unapredite vaš odnos. Slobodni  Rakovi,  postoji  jaka hemija sa nekim i moguće je da ćete  u ovoj sedmici rizikovati, savet je da pokušate pa šta bude.

Zdravlje: Povedite malo više računa, da se ne okliznete i padnete. Ove sedmice  mogućnost za infekcije urinarnog trakta, hormonske disbalanse i probleme endokrinog sistema.

Rak i ostali horoskopski znaci – slaganje

RAK – OVAN Posao: Evo jedne od praktičnijih, i u realnom životu vrlo često prisutnih uspešnih profesionalnih timova. Najčešće tiha i nenametljiva priroda tipičnih Rakova, nije ometajući faktor za sve one…