Nedeljni horoskop – Rak

Za period od 27.05.2024 do 02.06.2024

Posao: Sam kraj maja Rakovima donosi dodatne probleme u komunikaciji sa saradnicima ali i dosta zategnutu situaciju na finansijskom planu. Impulsivne reakcije vam sada nikako ne idu u prilog, pa pokušajte da razmislite pre nekih konkretnijih poteza ili bitnih odluka. Neka papirološka pitanja u ovoj sedmici možete srediti na zadovoljavajući način, ali gledajte da ne napraviti neki propust, postoji mogućnost za to. Bitno je da ovaj period prođete sa što manje tenzija i nerviranja, pa pokušajte da uvedete malo više samokontrole, proći će i to.

Ljubav: Ova sedmica zauzetim Rakovima donosi  predah, baš onakav kakav vam je oboma potreban. Nemojte dozvoliti da prođe tek tako i da nastavite sa bespotrebnim čačkanjem i provokacijama. Pokušajte da više vremena provodite zajedno, dajte predloge za izlaske, druženja, ili jednostavno organizujte se u kućnoj varijanti i uživajte. Slobodni Rakovi, slede vam zanimljivi kontakti i poznanstva, upoznaćete nekog, ko je  odmeren i harizmatičan i bićete oduševljeni.

Zdravlje: Zbog pojačane  nervoze, mogući su i problemi sa spavanjem. Pokušajte da se dovoljno odmarate i bolje hranite.

Rak i ostali horoskopski znaci – slaganje

RAK – OVAN Posao: Evo jedne od praktičnijih, i u realnom životu vrlo često prisutnih uspešnih profesionalnih timova. Najčešće tiha i nenametljiva priroda tipičnih Rakova, nije ometajući faktor za sve one…