Nedeljni horoskop – Rak

Za period od 04.07.2022 do 10.07.2022

Posao: U prvom delu sedmice ćete biti  užurbani i pod pritiskom, i to je savršen teren da se naprave greške i propusti u poslovanju. Neke odluke od strane nadređene osobe vas takođe mogu neprijatno iznenaditi i potrudite se da to prihvatite na što   mirniji način ili razmislite pre nego što odreagujete. Problemi sa papirima, a moguće je i odlaganje poslovnog puta koji ste toliko priželjkivali. Kad su finansije u pitanju moraćete da se pozabavite jednim dugovanjem ili obavezom koju više ne možete odugovlačiti ili prolongirati isplatu.

Ljubav: Za zauzete Rakove, u nekom trenutku vas dvoje funkcionišete savršeno, da bi se već u sledećem pojavili problemi. I tako naizmenično. Rešenje se ovde ne može ostvariti na kratke staze, pa jedino može da vam se preporuči da istrajete i nastavite sa pokušajima da vratite svoju vezu u neke normalnije i stabilnije tokove. Slobodni Rakovi su  otvoreni za avanturu i dobar provod, bez mnogo razmišljanja o tome šta budućnost donosi i planova da se ovakvi tipovi veza održe na duži rok.

Zdravlje: Tokom naredne sedmice previše se iscrpljujete, premalo odmarate i to je dovoljno da vam imunitet bude u padu. I sezonski virusi predstavljaju opasnost, vodite računa.

Rak i ostali horoskopski znaci – slaganje

RAK – OVAN Posao: Evo jedne od praktičnijih, i u realnom životu vrlo često prisutnih uspešnih profesionalnih timova. Najčešće tiha i nenametljiva priroda tipičnih Rakova, nije ometajući faktor za sve one…