Nedeljni horoskop – Rak

Za period od 05.12.2022 do 11.12.2022

Posao: Početkom sedmice  ne žurite sa  razgovorima,  nekim izjavama, sačekajte pogodan momenat. Informacije koje budete dobijali mogu vas jako zbuniti i učiniti nesigurnima, zato ih prvo proverite pre nego što odreagujete. Budite nešto oprezniji kada su troškovi u pitanju,  jer se može destabilizovati finansijski segment. Neka papirološka pitanja u ovoj sedmici možete srediti na zadovoljavajući način, ali gledajte da ne napraviti neki propust, postoji mogućnost za to.

Ljubav: Ukoliko ste u emotivnoj vezi u ovom periodu vi ste nervozni  kao i partner i imate potrebu da se non stop raspravljate, svađate. Neophodno je da se nešto promeni  da bi razbili ustaljenu svakodnevicu. Ćutanjem ste već doveli do ovoga gde ste trenutno, nemojte praviti istu grešku i nastavljati tim putem. U suprotnom,  zbog sitnica ćete se raspravljati a pravi kamen spoticanja će ostajati tu gde jeste. Slobodni Rakovi, slede vam zanimljivi kontakti i poznanstva, upoznaćete nekog, ko je  odmeren i harizmatičan.

Zdravlje: Tokom naredne sedmice postojaće problem sa cirkulacijom, pritiskom. Zbog pojačane  nervoze, mogući su i problemi sa spavanjem.

Rak i ostali horoskopski znaci – slaganje

RAK – OVAN Posao: Evo jedne od praktičnijih, i u realnom životu vrlo često prisutnih uspešnih profesionalnih timova. Najčešće tiha i nenametljiva priroda tipičnih Rakova, nije ometajući faktor za sve one…