Nedeljni horoskop – Rak

Za period od 20.03.2023 do 26.03.2023

Posao: Odlična radna sedmica nalazi se pred tipičnim predstavnicima Rakova. Sve profesionalne aktivnosti koje ste dobro pripremili i isplanirali za ovaj period, trebalo bi bez većih problema da realizujete, sa veoma visokim procentom efikasnosti. Energija ne bi trebalo da bude problem, vrlo dobre predispozicije za preuzimanje inicijative i izražena motivacija, predstavljaju sjajnu osnovu za uspešno ostvarivanje poslovnih rezultata. Finansijska situacija je prilično stabilna i novac će  vam dolaziti uvek kad je to potrebno.

Ljubav: Malo zbog objektivnih okolnosti a nešto više zbog sopstvenog ponašanja, tipični Rakovi bi mogli da prespavaju ovu sedmicu, bar što se tiče ljubavnih dešavanja. Za očekivati je da neki zaista zatvore svoj ljubavni rakovski oklop i sva zbivanja posmatraju onako nezainteresovano sa strane, jer inače imaju preča posla i veće brige. Međutim, ma koliko to bilo opravdano iz ugla objektivnih činjenica, neće vam pasti kruna sa glave ukoliko se potrudite da bar malo razbijete takav scenario. Za to će biti neophodno pronaći dodatni motiv i izvor energije, ali nije nemoguće, naročito kod onih iz grupe slobodnih.

Zdravlje: Radite na balansu između obaveza i neophodnog odmora, poboljšajte kvalitet i redovnost ishrane.

Rak i ostali horoskopski znaci – slaganje

RAK – OVAN Posao: Evo jedne od praktičnijih, i u realnom životu vrlo često prisutnih uspešnih profesionalnih timova. Najčešće tiha i nenametljiva priroda tipičnih Rakova, nije ometajući faktor za sve one…