Nedeljni horoskop – Rak

Za period od 18.09.2023 do 24.09.2023

Posao: Tokom ove sedmice,  moraćete da se prilagođavate drugima i korigujete tuđe propuste. Biće  potrebno da uložite veliki trud u neke saradnje, iako će vam to povremeno dosta teško padati, najviše iz razloga što ste umorni od celokupne situacije. Očekujte početkom sedmice neke sitnije troškove, ali to je tek početak biće ih još u narednom periodu.  Više pažnje obratiti na papirološka pitanja i dokumentaciju, i sve pročitajte više puta pre slanja ili potpisivanja.

Ljubav: Rakovima u emotivnim vezama  tokom ove sedmice predstavljaće problem manjak osećaja za potrebe druge strane - kao da ne vidite partnera. Ovo će biti jedan od  razloga za povremena zahlađenja, distanciranja ili manjak komunikacije koji će i vama i drugoj strani smetati. Svoje lične obaveze ni vi ni partner ne možete da zanemarite i potisnete u drugi plan i tu je srž problema. Slobodni Rakovi  ponovo se pokrenula vaša želja za druženjem, za izlascima, za tim da budete u kontaktu sa ljudima, da se opustite. Ima ovde prostora i za simpatije i za emocije, za nove i stare partnere.

Zdravlje: Zdravstveni problemi su mogući i prvenstveno vezani za stomak, digestivni trakt i disajne puteve zbog alergija. Kod nekih od vas će biti prisutna i jaka nervoza i problemi sa glavoboljama i meteoropatske tegobe generalno.

Rak i ostali horoskopski znaci – slaganje

RAK – OVAN Posao: Evo jedne od praktičnijih, i u realnom životu vrlo često prisutnih uspešnih profesionalnih timova. Najčešće tiha i nenametljiva priroda tipičnih Rakova, nije ometajući faktor za sve one…