Nedeljni horoskop – Rak

Za period od 19.10.2020 do 25.10.2020

Posao: Evo još jedne radne sedmice da osobe rođene u zodijačnom sazvežđu Raka uključe sve motore i angažuju maksimalno svoje resurse, kako bi se dokazali na polju profesionalih delatnosti. Od većine Rakova očekuje se da hrabro zagrizu i najkrupnije poslovne zalogaje, sa realnim izgledima da uspešno savladaju bezmalo sve prepreke, koje se mogu pojavljivati na profesionalnom putu. Ipak biće stvar mudrosti da što realnije procenite sopstvene mogućnosti i tako izbegnete preopterećenje zbog datih obećanja sebi, ali i drugima. Takođe je bitno da budete svesni svih potencijalnih sukoba interesa na polju komunikacije i organizacije, odnosno različitih i kontradiktornih tumačenja od onih sa vrha hijerarhijske lestvice. Dobro razmislite kojoj ćete se strani privoleti i čije poslovne interese zastupati.

Ljubav: Sfera emotivno – ljubavnih relacija trebalo bi da bude plodno tlo za pojačane aktivnosti, makar za većinu Rakova u ovoj sedmici. Pojačane aktivnosti odnose se pre svega na upoznavanje i šarmiranje novih osoba na vašem ljubavnom putu, ali veći angažman u podizanju nivoa već postojećih partnerskih veza, itekako može biti koristan. Fina i veoma pozitivna energija kojom zračite, prosto traži da nešto pokušate i nekako to valorizujete. Ipak budite oprezni sa rečima i ljubavnim terminima koje koristite, jer i ovde vam prevelika obećanja mogu doneti glavobolju. Nema razloga da se plašite i najkrupnijih ciljeva i koraka, samo razumno proverite svoju spremnost, pa ako tu nema ništa sporno, onda se kod određenog broja Rakova mogu očekivati i krucijalne promene aktuelnog ljubavnog statusa.

Zdravlje: Iako nema razloga za veće brige u sferi zdravlja, od Rakova se tokom ove sedmice očekuje da budu revnosni i bolje mali hipohondri nego nemarni. To u praksi znači – nemojte tražiti izgovore, i opet odlagati neophodne, već zakazane rutinske medicinske preglede.

x