Mesečni horoskop – Rak

Za period od 01.10.2020 do 31.10.2020

Posao: Evo jednog meseca da Rakovi, makar oni najtipičniji predstavnici ovog sazvežđa, uspešno savladaju nekoliko prepreka na profesionalnom planu čak i ako ne urade svoj deo obaveza na najbolji mogući način. Preciznije rečeno to znači da mogu očekivati povoljan sticaj okolnosti koji dobro amortizuje eventualne propuste, ili ono zrno sreće koje nije često bilo na njihovoj strani u dužem vremenskom intervalu unazad. Uz to možete očekivati i blagonaklon stav bar jedne osobe koja se nalazi iznad vas na hijerarhijskoj lestvici profesionalnog delanja. Sve to ipak predstavlja dodatak, šlag na vašoj poslovnoj torti, koju svakako vi morate napraviti konkretnim činjenjem. U nameri da napravite dobre poslovne rezultate tokom Oktobra imate vrlo realne šanse uz dva uslova. Prvi se odnosi na početno skromnije postavljanje krajnjih ciljeva, pa onda etapno, korak po korak pomerati granicu ka vrhu, a drugi detalj upozorenja upravo je povezan sa preopterećenjem zbog isuviše krupnog zalogaja koji možete zagristi. Ali uz malo takta i mudrosti, najveći profesionalni zalogaji neće zagrcnuti Rakove u ovom periodu, već naprotiv mogu uzrokovati promene na bolje u sferi poslovnog dokazivanja. Pretežno mirna situacija i stabilne okolnosti trebalo bi da prate Rakove na polju materijalnih transakcija. Nemojte se plašiti ni onih sa krupnim iznosima, samo je bitno da ispoštujete svoje osnovne principe opreza i sve ukazuje na krajnje pozitivan ishod, ili u najmanju ruku minimalan finansijski plus.

Ljubav: Veći deo ovog meseca Rakovi će imati sasvim korektne astrološke aspekte da sva dešavanja u sferi ljubavi kroje prema svojoj meri, odnosno da usmeravaju tokove izazova ka vodama u kojiam dobro plivaju. Drugačije rečeno – velika je verovatnoća da glavne ljubavne karike drže pod kontrolom, bez obzira na to kolika i kakva iskušenja bila. Za ovakav ili makar sličan scenario tokom Oktobra vrlo dobru osnovu daće vam pronicljivo sagledavanje kompletne situacije, iz raznih uglova vašeg ljubavnog života. Sa jedne strane to je svakako dobro, ali postoji ona tanka granica kada se Rakovi zanesu i pomisle da sve zavisi od njih, a u realnom životu to praktično nikada nije slučaj. Za razliku od nekih drugih perioda, ovaj mesec nudi manje zanesenosti, onda je logično manja verovatnoća da upadnete u već pomenutu zamku, odnosno bićete u boljoj poziciji da vladate trezvenim argumentima. To će svakako za nijansu više goditi pripadnicima ovog zodijačnog sazvežđa koji su već u zadovoljavajućim, manje više stabilnim partnerskim odnosima, a neće biti iznenađenje ako do kraja meseca sve podignete na viši nivo. Na drugoj strani svi oni Rakovi koji nisu zadovoljni postojećim stanjem svog ljubavnog života imaće pristojno široko polje delovanja, kako za ostvarivanje novih kontakata sa simpatičnim osobama, tako i okončanje nekih priča bez velike drame i razočaranja. Po nepisanom pravilu, kod tipičnih Rakova vreme oporavka duže traje, ali sada bi mogli prijatno sebe da iznenadite brzinom ljubavne regeneracije.

Zdravlje: Vrlo dobri astrološki aspekti najavljuju mesec bez većih briga na polju zdravstveno osetljivih tačaka. Naravno, to ne znači da ne treba voditi računa, pre svega o onim delovima tela za koje inače znate da su osetljivi. Dakle, za većinu Rakova tokom Oktobra, prioritet zdravstvene predostrožnosti trebalo bi da bude usmeren ka polju probavnog sistema, želuca, jetre. Uz to obratite adekvatnu pažnju na kožu, naročito one delove epiderma koji nisu uglavnom pokriveni odećom.

x