Mesečni horoskop – Rak

Za period od 01.07.2022 do 31.07.2022

Posao: Početak jula  za Rakove donosi dosta objektivnih problema na polju posla i finansija. Od 02.-05.07. neke projekte ćete morati da zaustavite na neko vreme ili usporite kako uhvatili ritam sa saradnicima. To je kratkog daha, na sreću. Ali zbog tih zastoja doći će malo do nagomilavanja obaveza pa se potrudite da motivišete vašu okolinu da prione na posao i završite započeto. U period od  06.-09.07. važno je  da pokušate da pozavršavate sve prethodne radne zadatke pre nego što prihvatite nove obaveze, jer nije isključeno da vas  zaguše poslovne aktivnosti. Od 09.-13.07. povećan oprez biće potreban u vezi papira, pa ili pažljivije čitajte ono što treba da potpišete ili angažujte nekoga ko će vam sve rastumačiti, a vi samo  finalizirajte. Period od 13.-19.07. donosi olakšice na polju finansija i bolje zarade. Otvaraju vam se lepe mogućnosti za saradnju sa inostranstvom i neki novi saradnici koji će vam baš prijati. Dobijate neke poverljive informacije na neki neobičan način, nekim samo vama dostupnim putevima. Od 19.-27.07. postoji mogućnost  za  neprijatna iznenađenja, koja  ne zavise samo od vas. Kod zajedničkih aktivnosti su moguće situacije sporih reakcija, pre svega zbog neophodnog usklađivanja dinamike i načina realizacije radnih zadataka. Kraj meseca se odlikuje nekim novim problemima i dodatnim zastojima, što u tokovima novčanih sredstava, što u pogledu probijanja nekih rokova od strane saradnika. To vama donosi dosta nervoze i napetosti, pogotovu zbog dinamike. Moraćete da menjate više puta planove realizacije i da hteli ne hteli dolazite u sukobe i sa nadređenima i sa kolegama. Mesec nije dobar za započinjanje nekih velikih aktivnosti jer se vraćaju nedovršeni poslovi, to donosi lošu komunikacije i moguće konfliktne situacije.

Ljubav: Ovo je mesec u kome dolazi do distanciranja i zahlađenja u komunikaciji. Početak meseca je naročito težak za dogovore sa partnerom za sve pripadnike znaka Raka koji su u vezama. Strpljenja i kompromisa mora biti sa obe strane da bi se problem prevazišao, nije loše i da se posavetujete sa nekim autoritetom. Ceo mesec ćete i vi i partner imati udaljavanje, jer mogu da isplivaju problemi koje ste stavljali pod tepih. Nestabilnost se ogleda u definisanju zajedničkih potreba i ciljeva. Možda neko od vaših zajedničkih prijatelja pokušava da se umeša na jedan loš način, odnosno da odnose podrije dodatno. U drugoj polovini jula ćete imati  mogućnost da se kroz dijalog sa partnerom izdefinišu problemi do najsitnijih detalja i pristupi analizi. Pitanje je samo da li su obe strane raspoložene za to. Preusmerite svu energiju da poboljšate sve aspekte vašeg odnosa, ne dozvolite da previdite neke probleme koji su itekako transparentni. . Slobodni pripadnici ovog znaka jedino stopostotno sigurno znaju da žele da se u ovom periodu opuste i dobro provedu. Za to ćete svakako imati pravih prilika. Vi sada niste istinski spremni za bilo šta ozbiljnije, onda se potrudite da se provedete i zabavite, da flertujete i da se opustite.

Zdravlje: Vaše polje zdravlja je opterećeno u julu u većem  delu meseca. Početak meseca ako je potrebno pauzirajte dan, dva imate veći pad energije. Javljaju se hronični problemi na prvom mestu sa disajnim putevima, alergije, astma. U drugoj dekadi meseca glavobolje kao posledica problema sa krvnim pritiskom i krvnim sudovima.. Iscrpljenost krajem meseca biće naglašena i morate ozbiljan pristup da imate kada je zdravlje u pitanju tokom celog perioda.

Rak i ostali horoskopski znaci – slaganje

RAK – OVAN Posao: Evo jedne od praktičnijih, i u realnom životu vrlo često prisutnih uspešnih profesionalnih timova. Najčešće tiha i nenametljiva priroda tipičnih Rakova, nije ometajući faktor za sve one…