Mesečni horoskop – Rak

Za period od 01.12.2022 do 31.12.2022

Posao: U prvoj polovini decembra imaćete osećaj da  tapkate u mestu i da se non stop vrtite oko jednih te istih stvari. Peri od 01.-06.12. donosi vam opterećenost poslovnim segmentom i zabrinutost zbog zaostatka po pitanju poslovnih obaveza. Ne dižite tenziju sami sebi, jer nema potrebe za tim, em ste dovoljno organizovani da možete završiti sve, em će vam kolege definitivno priteći u pomoć. Imaćete malo problema da rešite pojedine situacije, ali idite postepeno i ne odlučujte ništa na brzinu. Od 06.-10.12. obratite dosta pažnje i na papirologiju, izveštaje, dokumentaciju  jer možete nehotice napraviti veće propuste. Novi ljudi  ulaze u vaše poslovno okruženje i njima bi trebalo posvetiti svu  vašu pažnju. Od 10.-14.12. imate otvorene mogućnosti da pokrenete jednu jaču poslovnu saradnju, ali se potrudite da dobro definišete sve uslove, da ne bi kasnije imali problema pri realizaciji. Saradnja sa strancima je i dalje u usponu i ovde možete imati dosta uspeha. Od 12.-20.12. dobro će vam ići pregovori sa saradnicima, i starim i onima sa kojima tek želite da otpočnete nešto. Nude vam se mogućnosti i za kraća poslovna putovanja, a kod nekih se mogu otvoriti i putevi ka inostranstvu. Generalno – baš saradnje sa strancima su vam odlično postavljene, naročito ako već neko izvesno vreme pokušavate da pokrenete ovaj segment. Posle 20. decembra sve ono što ste pokrenuli i što tek pokrećete – funkcionisaće. Biće prepreka na početu, biće nekih zastoja ili ponavljanja, ali suština je ista – na kraju stižete do rezultata koji vam je potreban. Nekima od vas ide i znatnije poboljšanje uslova rada ili novi projekti od veće važnosti.

Ljubav: U  prvoj dekadi decembra  Rakovi u emotivnim vezama pokazivaće viši  stepen ljubomore i posesivnosti i preterivanje u sitničavosti u verbalnoj komunikaciji sa partnerom. Postoji minimalna mogućnost da zaista imate nekih racionalnih razloga za takvo ponašanje, zbog načina na koji vam se partner obraća u ovom periodu. Ali, nemojte odmah praviti tragediju, moguće je da je sve ovo samo bezrazložan strah. Vi i partner, oboje imaćete osećaj da nevidljivi zid stoji između vas. Sredinom meseca partner će pokušavati da neke situacije iz proteklog perioda ispravi, ali na neki svoj način  pomalo trapav, možda previše obojen logikom ili će otići u drugu krajnost – pa će to pokušavati da reši kroz šalu i ludiranja. Sve su ovo načini koji vama ne prijaju i koje vi ne razumete – vi ćete drago biće obasipati osećanjima a druga strana će vam davati samo reči. Druga polovina meseca bolja i opuštenija, u novogodišnje praznike ulazite pod manjom tenzijom. Svaka prepreka će se ljubavlju, pažnjom i mirom prevazići. Kroz lepotu, osećanja i nežnost dodatno se povežite sa osobom koju volite. Da se ljubav ponovo rodi, još snažnija nego pre. Slobodni Rakovi, u prvoj polovini decembra nešto staro može ponovo postati novo. I to staro-novo uopšte ne mora da bude ni malo loše po vas, naprotiv. U drugoj polovini meseca verovatno je da ste se na neki način povukli u sebe i razmišljate o prethodnom periodu i o nekoj osobi koja nije ispunila vaša očekivanja. Možda nije greška u osobi, već baš u tim vašim nadama i željama koje možda nisu bile u skladu sa realnom situacijom.

Zdravlje: Zdravlje stabilno u prvoj polovini decembra dobra fizička kondicija, mentalno se rasterećeni i spremni i na fizičku aktivnost i na psihička opterećenja. Druga polovina meseca donosi pojačan stres i nervozu i to se odražava bolove u vratu, glavobolju i depresiju. Pokušajte da više odmarate, meditirate i okružite se pozitivnim ljudima.

Rak i ostali horoskopski znaci – slaganje

RAK – OVAN Posao: Evo jedne od praktičnijih, i u realnom životu vrlo često prisutnih uspešnih profesionalnih timova. Najčešće tiha i nenametljiva priroda tipičnih Rakova, nije ometajući faktor za sve one…