Mesečni horoskop – Rak

Za period od 01.06.2021 do 30.06.2021

Posao: Početak juna za Rakove donosi povećanje obima posla  i to će zahtevati angažovanje novih ljudi i uvođenje novih tehnologija u sam proces rada.  Oko 05.06. naročito budite oprezni u izboru saradnika jer  jednostavno možete napraviti ozbiljniji previd u proceni nekoga. Izbegavajte da sklapate poslovnu saradnju sa osobama kojima ne verujte na prvi pogled. Finansije su stabilne, ali značajno uvećanje ne očekujte početkom juna. Pojačajte kontrolu nad saradnicima da ne bi morali da se vraćate unazad, što vi i inače ne volite. To vas može naljutiti i doesti u verbalni sukob sa nekim od saradnika sredinom juna. Teško će proći da jedna strana ne bude oštećena ili za poslovnu poziciju, ili za novčanu kaznu. Na žalost to možete biti i vi jer aspekti nisu na vašoj strani, pa se potrudite da budete negde po strani ako je to ikako izvodljivo. Izbegavajte veća zaduživanja u bankama i izazivanje finansijskih rizika. Generalno mirniji period krajem  meseca, bolja komunikacija više posla a samim tim i više novca u opticaju. Neki od vas će morati da promene način poslovanja, što je za tipične pripadnike vašeg znaka ozbiljan stres, ali to donosi bolju sliku u budućnosti. Treba da budete temeljni i disciplinovani, ali nikako i tvrdoglavi kad je saradnja u pitanju. Nemojte sebi raditi lošu reklamu u tim lošim okolnostima, dodavanje ulja na vatru nije neophodno u ovom periodu.

Ljubav: Prva polovina juna povoljna je za planiranje društvenih aktivnosti, okupljanja i izlazaka. Uopšteno dobra komunikacija sa neposrednim  okruženjem i prijateljima. To se naravno preslikava i na partnerske odnose, komunikacija bi trebalo da bude generalno dobra. Iskoristite ovaj dobar period za planiranje zajedničkih ciljeva, usmerite svu energiju na vašu vezu. Svaka zajednička aktivnost odisaće pozitivnom energijom i lako ćete se dogovarati oko svega. Pružite podršku partneru u svim njegovim aktivnostima i poslovima. Kraj meseca se odlikuje malo napetijom situacijom u vašem okruženju, biće dinamičnije pa to samim tim izaziva malo više nervoze u komunikaciji. Budite spremni na sitne čarke i prepucavanja oko nekih sitnica, a da ne govorimo oko krucijalnih stvari. Dosta nepoklapanja sa partnerom u ovom periodu možete da očekujete. Slobodni Rakovi će imati mogućnost poznanstva sa zrelijom  osobom,  koja im može izgledati kao autoritet. Susret interesantan,  ali ta  osoba može biti pomalo rezervisana da vi ne znate šta misli . Aspekti nisu povoljni za ostvarivanje neke duže kvalitetnije veze. Moglibiste imati nepodudaranja u skoro u svim sferama interesovanja i dijametralno suprotne poglede na život.

Zdravlje: Prva polovina juna vam donosi dobru zdravstvenu sliku, bićete u balansu sa samim sobom svojim fizičkim telom i psihom. Mogući mali hormonski problemi krajem meseca. ManjI pad imuniteta.