Mesečni horoskop – Rak

Za period od 01.07.2024 do 31.07.2024

Posao: Na početku meseca situacije na poslovnom planu se komplikuje jer  kasnite.  Od 01.-07.07. morate mnogo da se potrudite da pokažete šta umete i šta možete. Sve to će se u nekom doglednom periodu isplatiti. Ne smete trošiti energiju uzaludno. Od 07-12.07. sve ono što budete pokušali na brzinu da rešite  verovatno je da ćete se u istom zapetljati i izgubiti mnogo vremena. Nadređeni i saradnici vas požuruju, a vi što više ubrzavate , komplikujete, najpre iz razloga što gubite mnogo vremena na detalje ili pravite sitne greške. Od  12.-19.07. situacije će vas saplitati a vi ćete se truditi da nastavite dalje.  Povremeno  ćete i sami sebe dovoditi u loše pozicije prebrzo ćete odreagovati u nekim trenucima, napravićete propust pa ćete to posle ispravljati, donosićete odluke na prečac. Od 19.-22.07. vi ne možete da postavljate uslove, niste u poziciji da povlačite glavne konce. Budite što mirniji, i pokažite dostojanstven i diplomatski pristup. Od 22.-27.07. doći će do  odlaganja ili pomeranja rokova kod nekih poslova ili su mogući problemi sa papirima . Promene u dogovorima će vas nervirati, a izvesno je da ćete morati često da razgovarate sa ljudima koje biste najradije zaobišli kako god. Na samom kraju meseca  ne biste trebali da donosite bilo kakve odluke, jer one mogu biti ishitrene i samim tim se kasnije pokazati kao nepovoljne. I dalje će biti sporosti i težine u komunikaciji sa saradnicima i poslovnim partnerima. I dalje će biti zastoja, grešaka i kašnjenja, ali šta je tu je.

Ljubav: Prva polovina jula Rakovima koji su u emotivnim relacijama emocije će biti duboko poljuljane, a kod nekih čak može doći i do prekida. Uprkos svemu možete osetiti smirenje i moći da voljenoj osobi saopštite sve što hoćete, ali na jedan mnogo mirniji, racionalniji način. Sredinom meseca, i dalje ste u periodu koji je dosta nepovoljan. Morate se potruditi da ne budite impulsivni, ne budite negativni, ne unosite nemir u svoje veze, podgrevate dodatno loše odnose. Svađe i provokacije su u vazduhu, ne dozvolite im da se razviju pokušajte da ostanete smireni i ne nasedate. Malo poboljšanje situacije biće u drugoj polovini meseca, imate priliku da odnos sa partnerom poboljšate i  da se više posvetite jedno drugom. Takođe, vi možete tokom ovog perioda  proširiti  krug zajedničkih prijatella, više kretanja, okupljanja, putovanja. Lep period biće pred vama u kome treba maksimalno da se opustite i partnera motivišete da bude tolerantniji. Ispoštujte jedno drugo , i bavite se stvarima koje odgovaraju i jednoj i drugoj strani. Možete uvesti više  zabave i dobrog raspoloženja u vaš odnos , samo je potrebno da se malo potrudite. Slobodni Rakovi, u prvoj polovini meseca  vi ste živnuli, prijaju vam osobe koje su oko vas i koje vam pokazuju zainteresovanost. Ne želite da žurite, puštate da vam pokažu da li vas zavređuju. U drugoj polovini meseca više osoba je zainteresovano od vas  neke od njih jasno pokazuju svoje namere a neke prikriveno, ispod oka prate  svaki vaš potez i nadaju se da ćete vi odreagovati.

Zdravlje: Početak meseca vam može doneti  veći pad energije. U drugoj dekadi jula  javljaju se hronični problemi na prvom mestu sa disajnim putevima, alergije, astma...Iscrpljenost krajem meseca biće naglašena i morate ozbiljan pristup da imate kada je zdravlje u pitanju tokom celog perioda. Više sna biće vam neophodno da biste normalno funkcionisali.

Rak i ostali horoskopski znaci – slaganje

RAK – OVAN Posao: Evo jedne od praktičnijih, i u realnom životu vrlo često prisutnih uspešnih profesionalnih timova. Najčešće tiha i nenametljiva priroda tipičnih Rakova, nije ometajući faktor za sve one…