Mesečni horoskop – Rak

Za period od 01.01.2022 do 31.01.2022

Posao: Početak januara za Rakove donosi povećanje obima posla  i to će zahtevati angažovanje novih ljudi i uvođenje novih tehnologija u sam proces rada. Od 02.01.-09.01. važan period u kome se pokreću dogovori koji su vam bitni, imaćete malo problema sa dokumentacijom, savet budite maksimalno skoncentrisani. Od 09.01-11.01. nervoza i žurba mogu krenuti već od  početka i verovatno je da ćete morati da odustanete od svojih planova i prilagodite se novom toku dešavanja. Informacije koje dobijate mogu vam uneti nemir, ali to će biti kratkog daha. Od 11.01.-14.01. moraćete mnogo da kalkulišete i sa saradnicima, i nadređenima ali i sa finansijama. Biće dosta  neizvesnosti u vazduhu i vaše bojazni da neke stvari nećete moći da izmenite. Od 14.01-20.01. komunikacija sa saradnicima biće na zadovoljavajućem nivou, moguća obuka i za vas i njih na nekim novim projektima. Posebno  budite oprezni ukoliko potpisujete neki ugovor velike vrednosti, teško da ćete izgurati tražene uslove. Posle 20.01. poslovi će ići sporije nego što bi trebalo i to se odražava na vaš nervozan stav. Prekoračenje rokova je zasigurno moguće i vi to morate prihvatiti ali opravdaćete sebe. To je neophodno da bi pokrenuli neke stvari u pravom smeru i izbegli kritike na vaš račun.

Ljubav: Prva polovina januara za Rakove koji su u vezama  povoljna za planiranje društvenih aktivnosti, okupljanja i izlaske. Uopšteno dobra komunikacija sa neposrednim  okruženjem i prijateljima. To se naravno preslikava i na partnerske odnose, komunikacija generalno dobra. Iskoristite ovaj dobar period za planiranje zajedničkih ciljeva, usmerite svu energiju na vašu vezu. Druga polovina meseca vas usmerava maksimalno prema partneru  i njegovim potrebama. Svaka situacija  odisaće pozitivnom energijom i lako će te dogovarati oko svega. Pružite podršku partneru u svim njegovim aktivnostima i poslovima. Priuštite jedni drugom neke lepe zajedničke trenutke i ubacite malo više romantike u vaš odnos. Slobodni Rakovi, imate  opciju za nove i vrlo zanimljive kontakte i to najpre preko prijatelja i društvenih mreža. Prijatna iznenađenja kroz kontakte od strane osoba za koje niste ni bili svesni da su zainteresovane za vas. Neko vas može u priličnoj meri zaintrigirati.

Zdravlje: Prva polovina juna vam donosi lošiju  zdravstvenu sliku, bićete izloženi velikom padu energije. Mogući mali hormonski problemi, sklonost infekcijama, upalama, otežanoj cirkulaciji, probavnim tegobama i  urološkim smetnjama u drugoj polovini meseca.

Rak i ostali horoskopski znaci – slaganje

RAK – OVAN Posao: Evo jedne od praktičnijih, i u realnom životu vrlo često prisutnih uspešnih profesionalnih timova. Najčešće tiha i nenametljiva priroda tipičnih Rakova, nije ometajući faktor za sve one…