Mesečni horoskop – Rak

Za period od 01.09.2023 do 30.09.2023

Posao: Na početku meseca situacija na poslovnom planu kod pripadnika znaka Raka nastavlja se u istom,  možda  za nijansu  jačem tempu. Možete biti   pomalo nestrpljivi   da preuzmete lidersku ulogu, savet bi bio - ne žurite. Od 04.-08. 09. vreme je da se saberete, organizujete bolje i krenete da raščišćavate sve ono što se nagomilalo ili je trenutno u zastoju.  Od 08.-12.09.  sledi nešto sporiji tempo, ali uspešno savlađujete sve prepreke do postavljenih ciljeva. Imate dobru osnovu da tokom ovog perioda  sprovedete svoje zamisli, i sve važne poluge poslovnog sistema držite pod kontrolom. Od 12.-17.09. sve obaveze koje su eventualno zaostale sada ćete regulisati i završiti jer ste vi rešili da napravite jednu veliku čistku i maksimalno se organizujete i pripremite za poslovni period koji je pred vama. Od 17.-21.09. veći deo ovog perioda, osobe rođene u znaku Raka  provešće u ispravljanju grešaka i propusta osoba iz svog bliskog poslovnog okruženja. Poslednja dekada meseca   užurbanost i brzo rešavanje situacija  pratiće vas svakodnevno. Obratite pažnju na sitne izmene planova i već postignutih dogovora, da kasnije ne bude većih problema.  Imaćete   dobre uslove za profesionalni napredak, makar što se tiče vaše lične efikasnosti  , neko će videti konačno šta vi radite.   Dobijate mogućnost za ostvarivanje bolje zarade dugoročnije.

Ljubav: Prva dekada septembra za Rakove koji su u vezama je povoljna i poprilično opuštena. Vi pozitivno utičete na partnera i on počinje da poprima vaše dobro raspoloženje i komunikacija postaje stabilnija, jasnija sa manje trzavica i nerazumevanja. Ne dozvolite da se ljudi sa lošom energijom lepe za vas, troše vaše resurse i skraćuju vaše vreme za opuštanje. Odvojite dovoljno vremena i za partnera i njegove potrebe.  Partner bi mogao da vas iznenadi nekim sitnim poklonom. Oko 12.09. strpljenje vam neće biti jača strana, što će se odraziti na neke verbalne prepirke koje su bespotrebne.  Može doći do nepotrebnih scena i na nekim mestima koja ne bi trebala da budu scena za to.   U drugoj polovini meseca i jedno i drugo  ste  okupirani, što ličnim, što porodičnom i poslovnom problemima, ne pokazujete nameru da se prilagođavate jedno drugom i pravite kompromise. Ovo može da proizvede veće trzavice, mimoilaženje u razmišljanju i odlukama. Slobodni Rakovi, u prvoj polovini septembra  mogućnost iznenadnog kontakta ili susreta sa osobom iz poslovnog segmenta. U drugoj polovini meseca  naglašeno sve što se vezuje za prošlost, nekih pokušaja kontakata će  biti, na vama je kako ćete na to odreagovati.

Zdravlje: Početak meseca donosi hronične probleme na prvom mestu sa disajnim putevima, alergije, astma. Druga dekada meseca nešto slabiji imunitet i osetljivost stomaka i disajnih puteva. Krajem meseca obratite najviše pažnje na probleme zbog slabije cirkulacije.

Rak i ostali horoskopski znaci – slaganje

RAK – OVAN Posao: Evo jedne od praktičnijih, i u realnom životu vrlo često prisutnih uspešnih profesionalnih timova. Najčešće tiha i nenametljiva priroda tipičnih Rakova, nije ometajući faktor za sve one…