Mesečni horoskop – Rak

Za period od 01.04.2024 do 30.04.2024

Posao: Na početku meseca sve situacije na poslovnom planu uspevaćete da pohvatate da se sa svime vrlo uspešno i u hodu izborite. Nekima od vas će stići vesti koje su dugo čekali, dok će drugi dobiti zaslužena priznanja, pohvale ili neku formu novčane nagrade. Do 06.04. uspećete da se organizujete i sve završite na pravi način i u pravo vreme mnogo lakše nego ste očekivali. Od 06.-11.04. nešto nećete moći da uradite a želećete, pogotovo što imate određene rokove. Moguće je da će druga strana odreagovati, ali ovo je rešivo, koliko god na prvi pogled izgledalo kao komplikovano i teško. Obratite pažnju na  nedefinisane  dogovore ili loše projektovane ciljeve što se rokova tiče. Mogu se javiti neki krupniji problemi sa autoritetima, nerazumevanje vašeg pristupa. Posao iziskuje mnogo energije i vi će te biti iscrpljeni. Od 11.-19.04. ponovo se mogu pokrenuti neke teme ili planovi koji su do sada bili na čekanju, vreme je da se ozbiljnije pozabavite svojom karijerom. Sve obaveze koje su eventualno zaostale sada će se regulisati i završiti jer ste vi rešili da napravite jednu veliku čistku i maksimalno se organizujete i pripremite za poslovni period koji je pred vama. Poslednja dekada meseca aprila dobijate mogućnost za ostvarivanje zarade dugoročnije. Sam kraj meseca nije dobar za finansijske transakcije, kredite, a može vam doneti i neplanske troškove. Ne bi trebalo da slušate savete neproverenih saradnja, jer su moguće nenamerne greške.

Ljubav: Prva polovina  aprila  donosi dosta sitnijih problema  u emotivnim relacijama  i zbog vas i zbog druge strane. Svodite  račune šta se očekivalo a šta dobilo i kako će se funkcionisati na dalje. Misli i razmišljanja su vam usmerene ka  prijateljima. Ukoliko vam je potreban razgovor ili bilo kakva podrška obratite se na proverene adrese. Oko 10.04. strpljenje vam neće biti jača strana, što će se odraziti na neke verbalne prepirke koje su bespotrebne. Potrudite se da radite na sopstvenoj samokontroli, da partner ne bi previše emotivno pao. Malo se fokusirajte na svoj odnos i neke stvari pokrenite iako vam se ne rade zarad boljih odnosa u budućnosti. U drugoj polovini meseca međuljudski odnosi će se popraviti i vi ćete bolje snalaziti u svim situacijama. Pred vama su vrlo lepi  i interesantni dani, dani kada ćete možda više vremena provoditi zajedno ili češće izlaziti. Ako ništa drugo, možete se potruditi da se osećate za nijansu opuštenije. Slobodni Rakovi, u prvoj polovini aprila   budite više aktivni na društvenim mrežama i sa prijateljima, malo ste inertni. Potrudite se da se malo pokrenete, i stvari će se promeniti na bolje. U drugoj polovini meseca  se savetuje kraće putovanje, pa se potrudite da tamo upoznate nekoga interesantnog i zanimljivog ko će vam ispuniti vreme na kvalitetan način.

Zdravlje: Početkom  meseca imate veći pad energije. Javljaju se hronični problemi na prvom mestu sa disajnim putevima. U drugoj dekadi aprila iscrpljenost je naglašena i morate ozbiljan pristup da imate kada je zdravlje u pitanju tokom celog perioda. Krajem meseca sklonost ka glavobolji, alergijskim reakcijama, potrebno je više sna i obratite pažnju na ishranu.

Rak i ostali horoskopski znaci – slaganje

RAK – OVAN Posao: Evo jedne od praktičnijih, i u realnom životu vrlo često prisutnih uspešnih profesionalnih timova. Najčešće tiha i nenametljiva priroda tipičnih Rakova, nije ometajući faktor za sve one…