Mesečni horoskop – Rak

Za period od 01.09.2021 do 30.09.2021

Posao: Početak meseca  Rakovima donosi napetost, do 05.09. ćete misliti da neko  namerno  testira vaše živce. Jednostavno, prihvatite da se sada nameštaju takve situacije  u kojima je komplikovano snaći se, a ljudi sa kojima dolazite u kontakt vam samo dodatno unose nervozu i zabunu. Koliko god prvi dani bili komplikovani, vi uspevate da u sebi smirite nestrpljivost i da se na drugačiji način postavite prema saradnicima. Od 05.09.-10.09. sve vezano za finansijski segment počinje da ide na bolje. Dogovori kreću da daju konkretnije rezultate i vi ćete sa zadovoljstvom primetiti da napetost popušta. Uspevate da naplatite nešto odrađeno ranije, što je čekalo duži vremenski period. Od 10.09.-15.09. bićete u mogućnosti da imate veća ulaganja, pa budite maksimalno oprezni u tom finansijskom segmentu, proverite više puta svu dokumentaciju. U periodu od 15.09.-25.09. koliko god se trudili oko komunikacije sa poslovnim partnerima i pokušavali da neke dogovore pokrenete sa „mrtve tačke“ više je nego evidentno da trenutno postoji zastoj. Ovo ne znači da ćete u potpunosti biti zablokirani ali vaši pomaci su neznatni. Pojedini Rakovi mogu smatrati da su u trenutnim poslovnim okolnostima neopravdano zanemareni i da se njihov trud ne ceni na pravi način. Sam kraj septembra donosi dodatne probleme u komunikaciji sa saradnicima i dosta zategnutu situaciju na finansijskom planu.

Ljubav: Početak meseca septembra je  jako lep i za vas i za partnera. Pravićete možda planove za letovanje,  dogovore oko finansija, ulaganja, viđanja sa prijateljima. Vas dvoje funkcionišete tokom bolje nego inače. Prijalo bi vam da odete negde zajedno  na taj način biste ovu pozitivnu energiju koja je trenutno jaka između vas dvoje dodatno pokrenula i stabilizovala odnos. Prava letnja opcija bi bila pun pogodak neko toplo more, krstarenje. Sredinom meseca se čuvajte neosnovanih ljubomornih ispada, tu je dominantna emocija i bes. Druga polovina meseca donosi zahlađenje odnosa između vas i partnera. Oboje će te  biti  napeti, isključivi jedno prema drugom, posesivni i nervozni. Sve to će rezultirati distancom i određenim zahlađivanjem vaših odnosa. Ne dozvolite drugima da vas savetuju I mešaju vam se u vezu.  U vašim emotivnim relacijama stoji promenljivost i nestabilnost, i  vi i partner se ne razmimoilazite i nikako ne uspevate da održite kvalitet  vaše veze. Slobodni pripadnici znaka Raka imaju  nekih interesantnih poznanstava i ponuda, ali vas interesovanje prilično kratko drži. Lako se primite, ali još lakše i ohladite. U suštini, verovatno ste trenutno previše zatvoreni i u nemogućnosti da se prepustite dešavanjima sa novim osobama. Druga polovina septembra vam donosi neko poznanstvo koje može prerasti u ozbiljnu vezu.

Zdravlje: Zdravlje stabilno u prvoj polovini septembra dobra fizička kondicija, mentalno se rasterećeni i spremni i na fizičku aktivnost i na psihička opterećenja. Druga  polovina meseca donosi pojačan stres i nervozu i to se odražava bolove u vratu, glavobolju i promenljivo raspoloženje. Potrudite se da što više vremena provedete u prirodi.