Mesečni horoskop – Rak

Za period od 01.03.2023 do 31.03.2023

Posao: Za poslovnu sferu Rakova početak marta donosi  lep profesionalni uzlet. Od 02.-07.03.  promene, mnogobrojna dešavanja,  sve će se to nagomilati  i učiniti da vreme prosto proleti. Vi lično ste započeli sa nečim novim, ili nekom saradnjom, projektom ili pak razrađujete ideju koju odavno imate. Moglo bi se reći da ste  dočekali  svoj trenutak. Od 07.-11.03. moguće je da je i broj obaveza povećan, pa baš iz tog razloga – potrudite se da u brzini ne napravite neku grešku, što je sada itekako moguće. Kada prevaziđete ovaj nezgodan početak, ostatak perioda  vam donosi zaista dobru atmosferu na poslu i kvalitetne odnose sa poslovnim saradnicima. Budite oprezni kada su finansije u pitanju. Od 11.-16.03. problemi mogu nastati u komunikaciji i razumevanju sa kolegama i saradnicima, može nastati neka zbrka oko papira i naravno  mogu vam se potkrasti greške jer trenutno baš i niste nešto naročito fokusirani. Ne možete na sto strana odjednom jer će vam takav način funkcionisanja samo doneti ili greške ili polovično odrađene poslove koji vam neće dati rezultate kakvima ste se nadali. Od 16.-20.03. prilike se ukazuju, pokreću se lagano dogovori, ulazite u neke pregovore, rešavate papirološka pitanja. Sve je  dobro, ali neka ide kako ide,  ne požurujte ništa i ne budite nestrpljivi jer vas nestrpljivost može koštati.Od 20.-28.03. novčana situacija je prilično stabilna i novac će  vam dolaziti uvek kad je to potrebno. Kraj meseca marta doneće vam itekako ozbiljne i interesantne ponude za nove dogovore i poslovne saradnje. Neke prilike će se otvoriti iznenada pred vama i vredelo bi razmisliti o njima.

Ljubav: Prva polovina marta zauzetim Rakovima donosi promenljivu, ali interesantnu klimu u postojećem emotivnom odnosu. U prvoj polovini meseca osećaćete se drugačije nego u dužem vremenskom periodu unazad. Neka nova pokretačka snaga je u vama, inicijativa i jača aktivnost prema voljenoj osobi. Odnos sa voljenom osobom se popravlja, iz dana u dan. Ispunite dane nekim lepim dešavanjima izlascima, druženjima sa prijateljima, putovanjima. Sredinom marta nemojte da svoje, povremeno loše raspoloženje, prenosite u odnos sa voljenom osobom. Stoji da ste zbog nekih ličnih problema zabrinuti, ali se trudite da to ne utiče na komunikaciju i bliskost sa partnerom. U drugoj polovini meseca imate situacija da se vrtite u krug oko istih stvari. Sami sebe ćete ubeđivati da vi u stvari radite sve i samo u interesu vaše veze, dok će druga strana verovatno smatrati da pokušavate da je kontrolišete, da ste je uzeli pod svoje i da joj povremeno ne dajete ni da udahne kako treba. Naglašena je kontrola i isključivost kod vas, pa popustite povremeno, da ne biste potpuno odgurnuli od sebe  osobu koju volite. Kod slobodnih Rakova,  u prvoj polovini meseca  biće situacija da vam se neko  prilično dopada, ali o toj osobi znate jako malo... Zato otvorite četvore oči moglo bi da se radi o zauzetoj osobi.

Zdravlje: U prvoj dekadi marta  Rakovi su u periodu velikih oscilacija i što se energije tiče, ali i pritiska. Možete imati problema sa disajnim putevima i glavoboljama. U drugoj dekadi meseca imunitet vam trenutno nije jača strana, pa bi bilo dobro da unosite više vitamina i da se redovno odmarate. Treća dekada donosi  povremene bolove u vratnom delu kičme.

Rak i ostali horoskopski znaci – slaganje

RAK – OVAN Posao: Evo jedne od praktičnijih, i u realnom životu vrlo često prisutnih uspešnih profesionalnih timova. Najčešće tiha i nenametljiva priroda tipičnih Rakova, nije ometajući faktor za sve one…