Godišnji horoskop – Rak

Za period od 01.01.2024 do 31.12.2024

Rakovima će 2024. godina biti turbulentna, ali, u većem delu i na svim životnim poljima prilično uspešna godina. Morate se malo više pozabaviti duhovnom stranom života i suštini vašeg boravka na ovoj planeti. Karijera je podržana od strane planeta tokom cele godine, na vama je da se maksimalno date i rezultati neće izostati. Finansijska sfera je dobra, ali pažljivo isplanirajte troškove, da ne upadate u nepotrebne minuse. Emotivno polje kako zauzetim, kako slobodnim, biće varijabilno, biće i boljih i lošijih perioda tokom godine. Malo se više posvetite prijateljima, biće iznenađenja što se tiče nekih odnosa.

Posao: Januar- usmerite sve svoje snage ka rešavanju tuđih finansija, sastanci sa različitim poslovnim partnerima će vas maksimalno iscrpeti, zato pazite da ne preterate sa obavezama. Februar donosi poboljšanje finansijske situacije, ali dalje kontrolišite trošenje. Poželjan svaki vid udruživanja i zajedničkih poslova sa proverenim saradnicima. Početkom marta ćete imati blagi haos prouzrokovan nakupljenim poslovima  od ranije i vi ćete biti praktično  zatrpani. To će iziskivati  promene ritma i neće se dopasti vašim saradnicima. April donosi nove aktivnosti, mnogo komunikacije sa raznim ljudima, veoma uspešno po vas. Iskoristite svoje pregovaračke mogućnosti. Tokom meseca maja mnogo promena u poslovnom segmentu, dan ne zavisi od vas. Imate mogućnost naglašene komunikacije sa inostranstvom i možda neki neplanski dalji put. Jun mesec donosi promenljivo raspoloženje kod vas i vaših saradnika i to će da utiče na posao. Jako loša komunikacija i sa nadređenima i sa saradnicima. Jul sličan kao jun- i dalje ste teški sami sebi, pa su i vaše odluke u skladu sa time. Avgust ne nosi  krupnija dešavanja,  sve je otvoreno i dobro aspektovano, ne komplikujte. U septembru se nastavlja otežano funkcionisanje poslova, mogao bi da Vam pomogne neko ko se pojavljuje iz prošlosti. Oktobar  i novembar, generalno, stabilniji od prethodnog perioda, ali će i dalje biti iskakanja zbog nekih svakodnevnih sitnih problema. Moraćete malo da se pozabavite motivacijom saradnika, što je, generalno, naporan posao uvek. Decembar završavate u dobrom ritmu, imate velike planove, obavezno se malo opustite i zabavite, finansije su stabilne.

Finansije: 2024 godina za Rakove u finansijskom pogledu je poprilično promenljiva. U prva tri meseca biće  većih priliva, ali i većih troškova koje ćete možda praviti, a neće biti baš neophodno. U periodu od aprila do juna stabilna finansijska situacija, nemojte ništa raditi da doprinesete većem odlivu novca. Rakovi su uvek  obazrivi  sa novcem i ne troše veće sume nego što je neophodno. Leto donosi troškove za letovanje, što se preporučuje. Poslednja tri meseca naredne godine  biće poboljšanja novčanih primanja, povratićete se u dobru poziciju i sve će se skockati na način koji vi želite.

Ljubav: Za zauzete predstavnike znaka Raka januar je malo turbulentan, sa partnerom ste u nekom raskoraku, kao da ste na dva suprotna kraja sveta. Savet- usporite malo. Tokom februara partnerski odnosi i dalje napeti, jer su  emocije nedefinisane. Vi možete da pomognete, na prvom mestu, sami sebi, ali i partneru. U martu malo bolja situacija, Vi ste emotivno stabilniji i pokušajte  da definišete  probleme u vašem odnosu. U aprilu će  biti nekih iznenađenje sa druge strane i to  pozitivnih. Pokažite da vas  je obradovalo to što vam partner smera. Maj je period  za uživanje sa partnerom, bićete opušteniji, Iako neke stvari izgledaju teške, pokušajte da ih zajedno rešavate. Ne prepuštajte drugoj strani dominaciju, budite isto uključeni. Jun, jul i avgust-  promenljiv period za zauzete Rakove. Partner će imati mnogo posla i manje vremena  za vas, biće mnogo  neusaglašenosti termina i obaveza. Samo razgovor može rešiti probleme, ali ga Vi  morate  inicirati. Doći ćete do kompromisa, samo budite strpljivi. Tokom septembra-  period samopreispitavanju vas samih i vašeg mesta u vezi, ali to mora i druga strana. Oktobar donosi stabilizaciju odnosa i pravljenje zajedničkih planova, moguće i neko putovanje, ukoliko uklopite u postojeće obaveze. U novembru i decembru  potrudite se da više  izlazite  i provedete se. Vreme je za praznike, poklone. Napravite čaroliju i lepo raspoloženje. Slobodni Rakovi- u prva tri meseca imaćete  mogućnosti za avanturu, za dobar erotski spoj ili iznenadan ulazak u emotivnu priču. Ali, nemojte biti iznenađeni ukoliko je ovo neko iz vaše prošlosti ili neko ko jako podseća na osobu sa kojom ste bili. Letnji meseci nisu preporučljivi za neku neobavezniju priču, provedite ih što opuštenije. Druga polovina godine  donosi bolje prilike i to za neke ozbiljnije priče.

Zdravlje:  Prva polovina godine donosi pojačan stres i nervozu i to će se odraziti  preterivanjem sa hranom. Pozabavite se svojim fizičkim i mentalnim zdravljem na malo ozbiljniji način. U letnjim mesecima čuvajte se povreda, niste stabilni u hodu. Jesenji period donosi izvesne zdravstvene oscilacije vezane za pad imuniteta. Osetljivi respiratorni organi na prvom mestu, ali može biti na udaru i hormonski status i kardiovaskularni sistem.

Rak i ostali horoskopski znaci – slaganje

RAK – OVAN Posao: Evo jedne od praktičnijih, i u realnom životu vrlo često prisutnih uspešnih profesionalnih timova. Najčešće tiha i nenametljiva priroda tipičnih Rakova, nije ometajući faktor za sve one…