Nedeljni Horoskop za sve znake zodijaka

Pročitajte šta vam zvezde savetuju za ovu nedelju od Ponedeljka 06.05.2024 do Nedelje 12.05.2024 vezano za posao, ljubav i zdravlje.

Posao: Šarena radna sedmica je pred većinom tipičnih Ovnova. Trebalo bi malo više da se potrudite da budete sigurni u stvari koje prezentujete saradnicima, kako bi smanjili napetosti i nesporazume potencijalnim nepreciznostima i nejasnoćama. Budite konkretni i jasni rezultatima na kraju ne bi trebalo da izostanu. Posebno treba naglasiti da obratite pažnju na formalnosti, jer postoji mogućnost za propuste naročito u papirologiji. Vratite se unazad više puta i proverite da li ste sve uradili kako treba. Finansije na kraju sedmice mogu biti malo ugrožene, pa iz tog razloga povucite ručnu kočnicu na vreme.

Ljubav: Imate malo veća očekivanja na emotivnom planu. Mnogi od vas će svoje postojeće veze revitalizovati na neki način i krenuti u novom pravcu. Poslušajte svoje unutrašnje ja kada je komunikacija u pitanju, i nemojte preterano iskakati sa stavovima i mišljenjima. Planirajte putovanje i izlaske sa prijateljima, sve vidove okupljanja i druženja, prijaće vam. Slobodni, neko novo inntrigantno poznanstvo može se dogoditi kada se najmanje nadate. Ovo bi mogla da bude fina ljubavna priča u najavi.

Zdravlje: Uglavnom dobra zdravstvena slika vas očekuje u ovih sedam dana. Najviše problema može vam zadavati stres i napetost.

Posao:  Ova radna sedmica Bikovima bi mogla da donese dosta poslovnih izazova ali i pozitivnih preokreta. Potrebno je da budete spremni i maksimalno se angažujete. Sve ono što ste ranije pokrenuli, oko čega ste se angažovali i uložili ogromnu količinu energije, sada će dobiti svoje obrise ili će se u potpunosti realizovati. Možete da očekujete novu poslovnu ponudu o kojoj vredi razmisliti. Nemojte propustiti priliku jer se ne dešavaju svaki dan.

Ljubav: Tokom ove ljubavne sedmice očekuje vas promenljivo raspoloženje i određeni emotivni disbalans. Ne dozvolite da vas emotivne trzavice pokolebaju na drugim životnim poljima. Nagle promene raspoloženja donose probleme u komunikaciji sa dragom osobom i moguće verbalne rasprave. Morate sami da se pozabavite svojim unutrašnjim stanjem, napravite veliko spremanje i to ne odlažite. Sve što se bude pojavljivalo iz prošlosti ignorišite, jer bi to mogle biti dodatne kočnice svih budućih potencijalno lepih ljubavnih dešavanja.  Slobodni, savet je ukoliko nekog upoznate da ne žurite, pustite da se situacija odvija korak po korak.

Zdravlje: Ova sedmica donosi Bikovima pad imuniteta i energije, što se najviše može odraziti na glavobolje i bolove u kostima.

Posao: Nije najbolja sedmica za neke veće projekte i poslovne poduhvate za većinu pripadnika astrološkog znaka Blizanaca. Odložite velike planove, svakako vam nailazi bolji period i posvetite se sitnijim poslovima i tekućim obavezama gde ćete biti uspešniji. Nemojte sebi davati pauze i prevelike intervale za odmor i opuštanje, budite oprezni sa rokovima završetaka ugovorenih poslova. Verovatno ćete morati da potražite pomoć nekog od proverenih saradnika, i tu ne oklevajte kako bi uštedeli na vremenu. Sve u svemu iako ćete biti zatrpani poslom, uspećete sve na vreme da završite.

Ljubav: Blizanci koji su u emotivnim relacijama moraju se potruditi da ne budu negativni, ne unose nemir u svoji komunikaciju. Teško je da će uspeti da uspostavite onakve odnose kakve biste želeli. Partner se čak u nekim trenucima može ponašati nadobudno i zanemarivati vaše potrebe i želje. Nemojte preterivati u očekivanjima na emotivnom planu, kako se ne biste na kraju razočarali. Ne prelazite površno preko nekih bitnih detalja, budite strpljiviji i pustite da stvari idu svojim tokom. Slobodni Blizanci, neko iz prošlosti će pokušati da obnovi komunikaciju sa vama, a vi odlučite sami da li želite da se vraćate na staro ili ne.

Zdravlje: Ova sedmica Blizancima može doneti pad imuniteta i probleme sa digestivnim traktom.

Posao: Svi oko vas u vašem poslovnom okruženju biće užurbani i napeti ove radne sedmice. To će sigurno doprineti nerazumevanju i potrebama  za kompromisnim rešavanjima problema. Budite vi ta strana koja inicira i zalaže se za kompromis. U onom delu posla u kom ste najsigurniji i najbolje plivate, maksimalno stavite sebe u prvi plan. Moguća je obuka i za vas i vaše kolege na nekim novim projektima. Budite oprezni ukoliko potpisujete neki ugovor velike vrednosti, teško da ćete izgurati tražene uslove.

Ljubav: Trebalo bi da budete u širem krugu ljudi tokom ove sedmice, da se provodite maksimalno dobro i potrudite da se opustite. Sve  moguće probleme koje imate sa dragom osobom sagledavajte iz više uglova i odlučite se za prioritetne stvari i zajedničke teme koje vas zaista ispunjavaju. Posvetite se zajedničkim prijateljima i druženjima, putovanjima i što više uživajte u zajedničkim aktivnostima. Slobodni Rakovi, možete otpočeti neku novu komunikaciju sa nekim. Možda će ići dosta sporo ali ćete uživati jer će vas ova osoba inspirisati i činiti da se dobro osećate.

Zdravlje: Tokom ove sedmice očekuje vas odlična zdravstvena slika. Bićete u dobroj formi i mentalno i fizčki i neka samo tako potraje.

Posao: Solidna radna sedmica je pred većinom tipičnih Lavova, a najveći akcenat je na završavanju započetih obaveza. U pitanje može doći probijanje nekih zadatih rokova, pa se morate baviti produžavanjem istih zbog čega bi tekuće obaveze mogle dodatno trpeti. Traži se prilagodljivost kolektivu i njihovoj dinamici. Budite  efikasni, organizovani i detaljni, da ne bi došli u situaciju da vas optužuju za usporavanje nekih poslova. Vaš energetski potencijal je takav da vas u ovom trenutku niko ne može srušiti niti usporiti, budite svoj na svome. Svi ciljevi su dostižni ako pratite planove i ne odstupate od njih.

Ljubav: Vaša osećanja bi ove sedmice mogla biti promenljiva i mogli biste biti prilično nepristupačni za druge. Lutate u nekim svojim mislima i pokušavate da nađete neku ravnotežu. Neće vam to baš tako lako poći za rukom. Strpljenje vam neće biti jača strana, što će se odraziti na neke verbalne prepirke koje su inače bespotrebne. Malo  više se fokusirajte na svoj odnos i neke stvari pokrenite iako vam se baš ne rade, zarad boljih odnosa u budućnosti. Ovo je prolazni period neraspoloženja koji svakoga ponekad zadesi, ali i prođe. Slobodni, vi ste u prvom planu. Plenite neodoljivim šarmom i svakako privlačite nove osobe u svoj život. Za sada vam prija da se zabavljate, flertujete, da ste slobodni.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče biće u granicama solidnog, eventualno su moguće prolazne glavobolje i problemi sa sinusima.

Posao: Pred Devicama je prilično naporna radna sedmica na polju profesionalnih delatnosti. Povećan obim poslovnih obaveza koji će se povremeno pojavljivati neće biti lako izneti, a, osim toga, velika je verovatnoća da vas sustignu  i neki odloženi zadaci iz prethodnog perioda. Dileme nema da je neophodno sve shvatiti maksimalno ozbiljno i odgovorno, ali nema razloga za strah, naročito ako se dovoljno dobro organizujete. Dakle, trebalo bi da se  posvetite onim projektima i poslovima koje ste započeli, da raščistite neke obaveze i time olakšate sebi. Važno je da održavate dobre odnose sa saradnicima i nadređenima da bi nesmetano tekli svi poslovni procesi.

Ljubav: Uživajte u ljubavnoj sedmici koja je pred vama, sve polako dolazi na svoje mesto i moći ćete da odahnete. Partnerski odnosi će se popraviti i vi ćete se bolje snalaziti u svim situacijama. Vi pozitivno utičete na dragu osobu što doprinosi dobrom raspoloženju i stabilnoj komunikaciji, jasnijoj sa manje trzavica i nerazumevanja. Potrudite se da širite pozitivnu energiju oko sebe. Slobodne Device-jača, intenzivnija i strasnija komunikacija sa novom simpatijom će se pokrenuti, oboje jedva priželjkujete susret.

Zdravlje: Zdravlje promenljivo, preosetljivost utiče na kardiovaskularni sistem, pa su mogući problemi sa krvnim pritiskom i glavoboljama.

Posao: Konstelacija nebeskih tela nagoveštava relativno miran period u kome bi fokus poslovnih aktivnosti trebalo da bude na završavanju ranije prihvaćenih poslovnih obaveza. Svi su izgledi da to bude u najmanju ruku korektnih sedam dana, sa zadovoljavajućim rezultatima za većinu osoba rođenih u ovom znaku. Profesionalna pozicija sa početka sedmice najverovatnije neće pretrpeti bitnije promene, a ukoliko ipak želite da se dodatno angažujete onda je važno da svoj plan podelite na nekoliko sitnijih koraka. Ulagaćete veliku snagu i volju u sve ono što je vezano za posao, pa nije ni čudo što će se mnogima od vas otvoriti prilika i za neko poboljšanje uslova rada ili pak za ostvarivanje vrlo solidne poslovne saradnje.

Ljubav: Pravi je momenat da se konačno uskladite sa partnerom po nekim pitanjima koja su mučila i vas i njega. Neće to biti jednostavno, jer i dalje postoje povremene trzavice, ali ipak možete rešiti stvari i pokrenuti svoj odnos u pozitivnom pravcu. Nemojte dozvoliti da vas neke situacije udalje od partnera. Organizujte neki izlazak ili čak kraće putovanje, izlet.  Slobodne Vage, neko će vam se približiti na vrlo interesantan način , budite jako oprezni i testirajte iskrenost te osobe. U svakom slučaju neće vam biti dosadno.

Zdravlje: Potrudite se da smanjite fizičko opterećenje i rasipanje energije, povećajte  odmor, relaksaciju i količinu sna. Osetljive tačke su kardiovaskularni sistem i bolovi, glavobolja i variranje krvnog pritiska.

Posao: Odlična radna sedmica je pred Škorpijama kako za proširenje posla, tako i otpočinjanja novih projekata. Mozak će vam biti prenapregnut, jako je naglašena vaša puna koncentracija i nadzor nad svima. Ovo je dobar period da se pokrenu neki poslovi i priče na koje niste računali, stoga ne oklevajte ni trenutak. U ovom periodu finansije se mogu popraviti, a možete slobodno pomalo i rizikovati kada su ulaganja u pitanju. Sve u svemu očekuje se da ubacite u veću brzinu i fokusirate se samo i isključivo na uspeh.

Ljubav:  Zauzete Škorpije, pokušajte da  pređete preko krupnih problema i nemojte dodatno komplikovati stvari, to vam sada nije potrebno jer u ovom trenutku može da pokrene lavinu loših događaja i da vas udalji od partnera na duži period. Sva energija treba da vam bude umerena ka poboljšanju postojećeg odnosa. Slobodnim Škorpijama u ovom periodu se mogu udvarati ili ih privlačiti mlađe osobe što će im itekako prijati..

Zdravlje: Budite umereni u svemu i osluškujte svoj organizam, možete izvršiti neke rutinske kontrole, posvetite se zdravoj ishrani i umerenoj fizičkoj aktivnosti.

Posao: Strelčevi bi od prvog radnog dana trebali da budu vredni i prionu na posao u punom zamahu. Potrudite se malo više pažnje posvetite polju komunikacije i sporazumevanja  sa saradnicima, kako biste izbegli sitnije nesporazume. To što vi razmišljate  brzo – ne znači da drugi isto tako brzo mogu da vas razumeju ili prihvate vaše stavove. Nemojte donositi preuranjene  zaključke i ishitrene odluke. Neophodno je da iz više uglova i malo dublje posmatrate eventualne probleme u  poslovnom okruženju. Budite oprezni sa finansijama, iako je bolja situacija nemojte se opuštati.

Ljubav: Nije najpovoljniji period za pokretanje krupnijih akcija i poteza na ljubavnom planu. Potrebna je  otvorenost  u  komunikaciji, što manje prećutkivanja ili sakrivanja bitnih činjenica – bilo sa vaše bilo sa druge strane. Potrudite se da ne menjate naglo planove kako ćete provesti zajedničke trenutke, jer bi moglo biti kontraproduktivno. Kod slobodnih predstavnika biće ravna linija ove sedmice, nećete biti u elementu da se mnogo bakćete sa novim simpatijama.

Zdravlje: Stres izbacujte kroz fizičku aktivnost. Provodite što više vremena po mogućstvu u prirodi, prijaće vam.

Posao: Velik obim obaveza očekuje tipične Jarčeve ove sedmice, bićete doslovno zatrpani poslom. Mnogo toga je ostalo od ranije, a novo će pristizati svakodnevno. Uskladite rad saradnika sa vašim ritmom i neće biti problema. Oslonite se na sopstveno iskustvo i kvalitete i uspećete da sve organizujete  i završite na svoj način onako kako ste zamislili. Ukoliko krenete po prioritetima, uspećete sve da obavite na zadovoljavajući način.

Ljubav: Promenljiva klima očekuje vas na polju ljubavnih relacija. Potrebna je bolja  komunikacija sa partnerom, ali je samo pitanje koliko ćete vi imati snage  i volje za rad na tome. Promenljivo raspoloženje izazvano pre svega neraspoloženjem druge strane možete ublažiti samo strpljenjem i težnjom ka kompromisnim rešenjima uz što manje oštrih komentara. Slobodni  Jarčevi,  sa osobom koju ste upoznali u proteklom periodu imaćete sve lepšu i opušteniju komunikaciju, savet  je -  nemojte žuriti pustite neka sve ide svojim tokom.

Zdravlje: Jačajte imuni sistem, odmarajte se dovoljno i pravilno se hranite.

Posao: Solidnih sedam radnih dana nalazi se pred tipičnim Vodolijama. Imaćete veliku pokretačku   energiju i iskoristite je na pravi način. Držite se svojih planova i ambicija uprkos svim poteškoćama na koje budete nailazili. Biće mnogo posla vezanog za papire, ugovore, i uopšte komunikaciju. Nije isključeno da vas očekuje nova poslovna ponuda, koja bi mogla doći potpuno neočekivano ili vam pak u pomoć pritekne neki novi saradnik. Iako vas očekuje veliki psihofizički napor i veliko trošenje energije  na kraju vas očekuju zadovoljavajući rezultati.

Ljubav: Vaša veza je ušla u fazu monotonije i  mogu vam smetati određene stvari koje ne možete da najbolje definišete. Neke situacije ste tolerisali i više nego što je trebalo, i to vam sada dolazi na naplatu. Stavite emocije u prvi plan i  pokušajte da prevaziđete te neke sitne nesuglasice. Odnos je pomalo distanciran, za to je potreban trud od strane oba partnera podjednako. Slobodni, može vas zaintrigirati jedna vrlo mistična osoba. Ukoliko volite enigma, uživajte.

Zdravlje: Uglavnom povoljna zdravstvena slika očekuje Vodolije ovih sedam dana.  Mogući su eventualno problemi sa kičmom. Dosta kretanja, fizičke aktivnosti, i pozitivnog stava glavni su pokretači dobrog zdravlja.

Posao: Iako veći deo pripadnika ovog sazvežđa želi da napravi neku krupniju promenu i konstantno razmišlja o tome, teško će biti da uhvatite vremenske termine svih ugovorenih obaveza i na osnovu toga date prioritete. Imaćete ipak dobre preduslove da u ovoj sedmici napravite bar jedan odlučan korak ka promeni. Sledi vam malo fleksibilniji period, uigraćete se malo i neće biti neočekivanih momenata. Uspećete da dovedete i finansijsku situaciju u neku bolju ravan i možda naplatite neka zaostala potraživanja.

Ljubav. Zauzete Ribe će imati izvesne turbulencije u postojećem odnosu i moraju se malo više potruditi oko partnera. Period je preispitivanja vaše relacije sa partnerom, zato budite oprezni nemate samo vi lupu ima i druga strana. Koliko imate problem sa partnerom, toliko imate i sami sa sobom,  mnogi od vas uopšte ne znaju niti šta osećaju niti šta žele. Slobodne Ribe mogu biti zaintrigirane novim poznanstvima,  neočekivanim, ali izuzetno lepim i podsticajnim. Uživajte.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče očekuje vas promenljiva zdravstvena slika, krvni pritisak ugrožen, probavne smetnje i  glavobolje. Izbegavajte veće napore, zadimljene prostorije, pazite na ishranu i više se krećite.