Mesečni horoskop – Bik

Za period od 01.05.2024 do 31.05.2024

Posao: Početak maja donosi Bikovima dosta događaja na poslovnom planu.  Od 02.-06.05. iznenadiće vas neke povoljne vesti i okretanje situacije u vašu korist, iako se tome već neko duže vreme nadate. Uspećete sebi da obezbedite podršku ljudi koji su Vam važni i moći ćete malo mirnije i stabilnije da funkcionišete. 06-12.05. Sve ono što ste ranije pokrenuli, oko čega ste se angažovali i uložili ogromnu količinu energije, sada već dobija svoje obrise ili se u potpunosti realizuje. Dobijate novu poslovnu ponudu, o kojoj vredi razmisliti. Nemojte propustiti priliku koja se ne dešava svaki dan. 12-23.05. neke Vaše greške i propusti će isplivati na svetlost dana, pa nemojte da se nervirate oko toga, već prionite da ovo sanirate što pre. Može biti par neprijatnih situacija sa kolegama, ali će se to brzo vratiti u normalu. Potrebno je da budete obazrivi kada je finansijski segment u pitanju. Novca ima koliko ima, uspećete da naplatite i neka zaostala potraživanja, ali su trenutno vaši troškovi i odliv novca mnogo veći problem. Posle 25.05. imaćete imati osećaj da ste toliko pritisnuti sa svih strana, da biste najradije sklonili sve koji Vam se suprotstave. Krajem meseca poseban oprez u finansijskom segmentu, mogući izraženiji problemi, ali ne zbog vas. 

Ljubav: Početak maja kod Bikova  koji su u emotivnim vezama donosi promenljivu atmosferu u emotivnom odnosu. U prvoj polovini meseca stvari  ne idu kako treba  ili je polovično i nedovršeno.  vi mislite  da dobijate malo od druge strane, da postoji neko unutrašnje nezadovoljstvo i neispunjenost. Neke situacije Vas opterećuju i razmišljate koliko je partner iskren prema Vama. Druga polovina meseca značajno opuštenija, imate podršku planetarnih aspekata za početak stabilnijeg emotivnog perioda po vas. vi ponovo postajete vi, magle i nedoumice lagano nestaju i sada možete funkcionisati na pravi način. Period pred Vama je dobar da sredite odnos sa emotivnim partnerom. Kod slobodnih Bikova u prvoj polovini maja sa nekom  pričom polako, korak po korak. Neće biti jednostavno, ali sve stvari će se složiti. U drugoj polovini meseca biće  novih poznanstava, najpre preko društvenih mreža i serija izlazaka se nastavlja. Jedna od osoba iz tog društva može Vas jako zainteresovati.

Zdravlje: Bikovima prva dekada  meseca donosi pad imuniteta i energije, što se najviše može odraziti na glavobolje i bolove u kostima. Treba da poradite na fizičkoj aktivnosti. Više kretanja. Sredina meseca-mogući  problemi sa organima za varenje i probavnim sistemom. Zadnja dekada meseca donosi stabilizaciju zdravstvene slike i opšte poboljšanje.

Bik i ostali horoskopski znaci – slaganje

BIK – OVAN Posao: Iako na prvi pogled imaju više elemenata sukobljavanja, pre svega zbog prirode kolerika tipičnih Ovnova, i osobina flegmatika najtipičnijih predstavnika Bikova, ovo je jedan od boljih profesionalnih…