Nedeljni horoskop – Devica

Za period od 06.05.2024 do 12.05.2024

Posao: Pred Devicama je prilično naporna radna sedmica na polju profesionalnih delatnosti. Povećan obim poslovnih obaveza koji će se povremeno pojavljivati neće biti lako izneti, a, osim toga, velika je verovatnoća da vas sustignu  i neki odloženi zadaci iz prethodnog perioda. Dileme nema da je neophodno sve shvatiti maksimalno ozbiljno i odgovorno, ali nema razloga za strah, naročito ako se dovoljno dobro organizujete. Dakle, trebalo bi da se  posvetite onim projektima i poslovima koje ste započeli, da raščistite neke obaveze i time olakšate sebi. Važno je da održavate dobre odnose sa saradnicima i nadređenima da bi nesmetano tekli svi poslovni procesi.

Ljubav: Uživajte u ljubavnoj sedmici koja je pred vama, sve polako dolazi na svoje mesto i moći ćete da odahnete. Partnerski odnosi će se popraviti i vi ćete se bolje snalaziti u svim situacijama. Vi pozitivno utičete na dragu osobu što doprinosi dobrom raspoloženju i stabilnoj komunikaciji, jasnijoj sa manje trzavica i nerazumevanja. Potrudite se da širite pozitivnu energiju oko sebe. Slobodne Device-jača, intenzivnija i strasnija komunikacija sa novom simpatijom će se pokrenuti, oboje jedva priželjkujete susret.

Zdravlje: Zdravlje promenljivo, preosetljivost utiče na kardiovaskularni sistem, pa su mogući problemi sa krvnim pritiskom i glavoboljama.