Mesečni horoskop – Rak

Za period od 01.05.2024 do 31.05.2024

Posao:Početak medeca donosi napetost, od 02.-06.05. moraćete da se rastrčite na sto strana  da biste sve postigli i završili. Možda samo vaše malo jače tršenje energije na neke uobičajne stvari,  posao funkcioniše standardno, vi sve obavljate rutinski. Poslovne aktivnosti vezane za kraća putovanja, to je jedina poteškoća na tom polju.0d 06-12.05. komunikacija sa saradnicima biće na zadovoljavajućem nivou, moguća obuka i za vas i njih na nekim noVim projektima. Budite oprezni ukoliko potpisujete neki ugovor velike vrednosti, teško da ćete izgurati tražene uslove.Od 12-22.05. Mnogo poslovnih aktivnosti i potrebna je dobra organizacija što uglavnom nije lako.Potreban je savet osobe od autoriteta. Kontakt sa nekim ljudima koji su bili bitni za posao u prošlost, biće od krucijalnog značaja. Svako treba da odradi svoj deo posla u planiranom roku i bez preteranog eksponiranja ličnih sposobnosti. Sam kraj maja donosi donosi dodatne probleme u komunikaciji sa saradnicima i dosta zategnutu situaciju na finansijskom planu. Impulsivne reakcije vam sada nikako ne idu u prilog, pa pokušajte da razmislite pre nekih konkretnijih poteza ili bitnih odluka.

Ljubav: Početak meseca maja je  dosta dobar za Rakove u emotivnim vezama. Vas dvoje funkcionišete bolje nego inače. Konačno da vi i partner uspevate da se uskladite po svim pitanjima. Funkcionišete više nego dobro, praVite planove i razvijate prijateljske relacije. Potrudite se idite na zajednički odmor, par dana samo za vas dvoje. Period je za uživanje, mali savet nemojte da preterate sa hedonizmom. U svakom slučaju vaš užitak treba da je na prvom mestu. Druga polovina meseca donosi mirnu stabilnu situaciju. Učinite vi taj prvi korak kako bi došlo do  do smirivanja i poboljšanja odnosa sa partnerom. Vi budite inicijativa  i  napravite plan zajedničkih aktivnosti. Zadnja dekada maja  vam donosi  predah, baš onakav kakav vam je oboma potreban. Nemojte dozvoliti da prođe tek tako i da nastavite sa bespotrebnim. Slobodni predstavnici znaka Raka  u prvoj polovini  meseca situacija i komunikacija sa nekim se baš lepo razVija  jeste sporo, ali je inspirativno i zanimljivo. Uz malo sreće  ova bi priča mogla biti baš fina i potrajati. Druga polovina meseca nekoliko lepih i zanimljiVih susreta je ispred vas kao i jedno bitno  poznanstvo. Bićete sasvim okupirani osobom koju ćete upoznati.

Zdravlje: Zdravlje stabilno u prvoj dekadi maja Rakovima sledi dobra fizička kondicija, mentalno se rasterećeni i spremni i na fizičku aktivnost i na psihička opterećenja. Druga  dekada  meseca donosi pojačan stres i nervozu i to se odražava bolove u vratu, glavobolju i depresiju. Potrudite se da što više vremena provedete u prirodi.U trećoj dekadi meseca pojedinima su moguće vrtoglavice, nesvestice, pad šećera. Ne nervirajte se,  više odmarajte, bolje se hranite.

Rak i ostali horoskopski znaci – slaganje

RAK – OVAN Posao: Evo jedne od praktičnijih, i u realnom životu vrlo često prisutnih uspešnih profesionalnih timova. Najčešće tiha i nenametljiva priroda tipičnih Rakova, nije ometajući faktor za sve one…