Nedeljni horoskop – Škorpija

Za period od 29.04.2024 do 05.05.2024

Posao: Poslovni segment biće prilično dobar tokom ove sedmice. One saradnje i poslovi koji su otpočeli tokom prethodnog perioda sada funkcionišu vrlo dobro. U narednoj sedmici  mogli biste da ostvarite značajne kontakte i da upoznate značajne i važne ljude. Očekuju vas i kraća putovanja koja će vam posebno prijati. Opterećeni ste finansijskom situacijom, pogotovo što su praznici pred nama, pa ne možete da kontrolišete troškove, koji su u ovom periodu pojačani.

Ljubav: Ova sedmica za Škorpije u emotivnim vezama  neće biti naročito izazovna. Vi i partner  funkcionišete skladno i možda bi trebalo da odete na zajedničko putovanje za praznike. Pravite planove o zajedničkoj budućnosti, zajedničkom životu,uživajte u druženjima sa rodbinom i prijateljima. Imate lep period da uživate i nemojte ga prokockati. Slobodne Škorpije,  ulazite u  neuporedivo povoljniji period po vas. Razmrdajte se i spremite se za  akciju.

Zdravlje:  Generalno, očekuje vas solidna zdravstvena situacija. Mogući  manji problemi sa varenjem,  respiratornim organima.