Nedeljni horoskop – Jarac

Za period od 29.04.2024 do 05.05.2024

Posao: Ove sedmice morate ići u korak sa promenama koje su neminovne, ali možda malo prebrze za vaš uobičajeni radni ritam. Situacija se okreće u vašu korist, pojavljuju se saradnici iz prošlosti na koje možete da se oslonite i računate na konkretnu pomoć. Mnogo komunikacije bilo u vidu sastanaka ili pisanih dokumenata je pred vama. Verovatno ćete morati nešto da odložite za posle praznika, neke rokove u dogovoru sa saradnicima da ispomerate, ali ništa strašno.

Ljubav: Sedmica u kojoj treba da se posvetite na prvom mestu sebi, a onda da u sve uključite i partnera. Stvari dolaze na svoje mesto, imate zajedničkih izlazaka, druženja, dešavanja. Komunikacija je na zadovoljavajućem nivou, budite opušteniji, ležerniji. Nađite svoj način i preuzmite organizaciju druženja sa prijateljima tako da to vama odgovara. Slobodni Jarčevi  mogu upoznati neku interesantnu osobu koja će pokrenuti tonu emocija i želje kod njih. Postoji mogućnost ulaska u vezu, i savet je da ne budete preterano neodlučni.

Zdravlje: U ovoj sedmici možete imati  potencijalne probleme sa stomakom i urološkim traktom. Treba da poradite na fizičkoj aktivnosti, više kretanja i ishrana koja će pojačati imunitet.

Astroportret Jarac – Elvis Prisli

Među astrološkim znacima čije pozitivne osobine krase: upornost, stabilnost, marljiv i predan odnos prema svemu što postave kao važan zadatak, jeste i Jarac. Na drugoj strani, ovom zodijačnom sazvežđu zemljane,…