Nedeljni horoskop – Lav

Za period od 29.04.2024 do 05.05.2024

Posao: Ove  sedmice vaš uticaj na okolinu i na ljude sa kojima dolazite u kontakt će se značajno povećati, i vi biste trebali da se više aktivirate, jer se sada lakše dolazi do dogovora i pokretanja saradničkih odnosa. Konačno ćete dobiti informacije o nečemu što vas dugo muči i bićete spremni da krenete dalje. Period je dobar da pokrećete svoje planove, da promovišete svoje ideje i da ubacite jedan nov, kreativni element u svoje poslovanje. Sve što pokrenete sada ima šansu da uspe. Finansijski segment je sada stabilniji nego u proteklom periodu.

Ljubav: Ove sedmice Lavove koji su u vezama očekuje lep, uzbudljiv i stabilan period. Partneru je potrebna vaša podrška a vi ćete biti spremni da je pružite. Umete da priđete na pravi način i pružite pravi savet, lepu reč, i iz tih razloga nemojte biti škrti. Slobodni Lavovi, sve se vrti oko prošlosti i prošlosti. Za nešto novo za sada nema nagoveštaja, biće povoljnijih prilika.

Zdravlje: Zdravlje promenljivo, preosetljivost utiče na kardiovaskularni sistem. Takođe vam može doneti probleme sa probavnim traktom stoga usredsredite se na zdravu ishranu.

Lav i ostali horoskopski znaci – slaganje

LAV – OVAN Posao: Energetski vrlo jaka, jedna od najjačih u astrološkim okvirima, kombinacija potencijalnih profesionalnih saradnika. Izuzetne predispozicije daju osnovu za odlične poslovne rezultate, koji vrlo često idu do najviših…