Nedeljni horoskop – Bik

Za period od 06.05.2024 do 12.05.2024

Posao:  Ova radna sedmica Bikovima bi mogla da donese dosta poslovnih izazova ali i pozitivnih preokreta. Potrebno je da budete spremni i maksimalno se angažujete. Sve ono što ste ranije pokrenuli, oko čega ste se angažovali i uložili ogromnu količinu energije, sada će dobiti svoje obrise ili će se u potpunosti realizovati. Možete da očekujete novu poslovnu ponudu o kojoj vredi razmisliti. Nemojte propustiti priliku jer se ne dešavaju svaki dan.

Ljubav: Tokom ove ljubavne sedmice očekuje vas promenljivo raspoloženje i određeni emotivni disbalans. Ne dozvolite da vas emotivne trzavice pokolebaju na drugim životnim poljima. Nagle promene raspoloženja donose probleme u komunikaciji sa dragom osobom i moguće verbalne rasprave. Morate sami da se pozabavite svojim unutrašnjim stanjem, napravite veliko spremanje i to ne odlažite. Sve što se bude pojavljivalo iz prošlosti ignorišite, jer bi to mogle biti dodatne kočnice svih budućih potencijalno lepih ljubavnih dešavanja.  Slobodni, savet je ukoliko nekog upoznate da ne žurite, pustite da se situacija odvija korak po korak.

Zdravlje: Ova sedmica donosi Bikovima pad imuniteta i energije, što se najviše može odraziti na glavobolje i bolove u kostima.

Bik i ostali horoskopski znaci – slaganje

BIK – OVAN Posao: Iako na prvi pogled imaju više elemenata sukobljavanja, pre svega zbog prirode kolerika tipičnih Ovnova, i osobina flegmatika najtipičnijih predstavnika Bikova, ovo je jedan od boljih profesionalnih…