Podznak Lav karakteristike i osobine

lav facebook

 

         Osobama u podznaku Lava vlada Sunce. To su  one osobe koji vole da su u centru pažnje i da sve vrti oko njih. Društveni su, vole život i sva životna zadovoljstva, ali su pri tom i jako samouvereni. Veoma im je važan utisak koji ostavljaju na okolinu i vole da im se drugi dive i da ih hvale. Iskreni su i dosta ubedljivi, vole da se pokažu u poslovima koji su jako odgovorni. Ponekad su u stanju da se pretrpaju poslom. Žele da uvek budu glavni i da imaju autoritet među saradnicima. Strastveni su, ljubomorni i posesivni, u vezama umeju da budu i veoma romantični.

Najbolji se slažu i ostvaruju pozitivne kontakte sa ljudima koji imaju ista uverenja i stavove.

Srednjeg su rasta. Mišićavi, sa jakim kostima. Oči sive, plave, kosa bujnija“lavlja griva“. Žene vole da nose nakit i pomalo su sujetne na svoj izgled.

Lavovi mogu da privuku Blizance, jer imaju slična interesovanja. Odlično se razumeju, što je dobar osnov za dugotrajnu vezu.

Lavovi se dobro slažu i sa Strelčevima, jer su oboje iskreni i privlače se u svakom pogledu. Mogu dugo da ostanu zajedno.

 

Lav kombinacije znaka i podznaka

 

Ovan – Lav: Ovo su veseljaci, uvek raspoloženi da se dobro provedu ali i da dobro potroše,  a prosto uživaju u flertu. Vole da budu šefovi. Vrlo često su crveni u licu, i često se zamaraju.

Bik – Lav:  Osobe sa ovom kombinacijom znaka i podznaka karakterišu jaki principi i jaka naklonost i distanca od drugih, veliki ponos i vera u sebe. Vole da budu glavni, šefovi, direktori što u dosta slučajeva i bude. Vrlo su osetljivi kada je njihova čast u pitanju. Štedljivi su po prirodi.

Blizanci – Lav: Ovo je tip osobe rođen za politiku, oštrog jezika, britkog uma, sposoban da neprijatelja preobrazizi u prijatelja. Vrlo su uverljivi, uvek sa dvostrukim planovima,  nema za njih iznenađenja,rado su viđeni u društvu, veliki šarmeri.

Rak – Lav: Interesantna kombinacija, borba svetla i tame, strastvena i svojeglava priroda. Voli društvo, sjaj, raskoš, ali  vrlo dobro zna da čuva svoju privatnost. Sa njima nikad nije dosadno.  Sporo stižu do uspeha i odgovara im rad u zatvorenim institucijama ili samostalno.

Lav – Lav: Ravnoteža duha i delovanja, aristokratskog držanja, vrlo otvoren, konvencionalan, slobodoljubiv, nezavistan, samouveren i  onaj koji vrlo dobro vlada svojim instinktima. Ne ostavlja nikog ravnodušnim, principijelan je, voli sjaj, raskoš, visoki položaj, jednom rečju Lav –Lav.

Devica – Lav: Ova kombinacije daje ozbiljne, nenametljive, hladne, dostojanstvene, rezervisane, osobe koje se nikada otvoreno ne suprotstavljaju nikome. Mogu biti odlični trgovci i u životu su najčešće materijalno dobro situirani.

Vaga – Lav: Ova kombinacija zahteva da uvek bude u centru pažnje, osetljivi su na nepravdu, taktični su i brzo rešavaju komplikovane situacije. Dobro balansiraju između volje i osećanja, vrlo su aktivni i često viđeni na javnim mestima. Ne mogu proći nezapaženo. Naravno,  vrlo umeju da uživaju u luksuzu.

Škorpija – Lav: Ovo je dosta moćna kombinacija, koja daje ljude izuzetno snažne volje, dominantne, moćne, izuzetno vitalne, spremne na svaki rizik bez problema. Vole da ostave utisak, budu zapaženi i to im uvek uspeva. Mogu biti osvetoljubivi, što je nezgodno.

Strelac – Lav: Temperamentne i optimistične, ove osobe imaju vrlo jaku mentalnu snagu. Pozitivni su, jakog karaktera, plene svojom pojavom, vrlo moralni, srećne ruke, vešti, dobri sportisti ali i intelektualci. Ostavljaju utisak uvek, a to im je i cilj, veliki su borci ali fer.

Jarac – Lav: Osobe sa ovom kombinacijom su čvrste i bez skrupula, veruju u sebe, hladne i distancirane, opsednute su organizacijom i vođstvom. Vrlo jaki su protivnici, izdržljivi, rođeni da pobeđuju.

Vodolija – Lav: Ovo su osobe sa kontradiktornim karakterom, mogu biti vrlo oštre, izuzetno hrabre kada je opasnost u pitanju i lako razdražljive. Najčešće imaju uspeha u javnosti, jer umeju da se nametnu drugima. Zbog velike težnje slobodi, najčešće žive u neformalnoj vezi ili vanbračnoj zajednici.

Ribe – Lav: Ovo su veoma humane, darežljive osobe, hrabre, strpljive, u stalnoj borbi da prikažu svoju vrednost. Skloni su zapadnom konceptu življenja. Vole more i sunce. Često im stoji nasledstvo iz braka.