Podznak Rak karakteristike i osobine

rak facebook

Osobe sa podznakom u Raku vole svoju kuću, dom i porodicu. Pomalo su zatvoreni i povlače se pred neprijatnim stvarima u sigurnost svoga doma. Senzibilni su, osetljivi, promenljivog raspoloženja. Vredni su i puni razumevanja za ljude oko sebe. Emotivni su, nežni i osećajni prema partneru. Ponekad se u odnos toliko unesu, da unapred znaju šta im partner voli ili želi. U vezi očekuju najbolji tretman, verni su i odani. Stidljivi su i često im je potrebna podrška drugih ljudi, da bi savladali svoju nesigurnost.

Njihovi vladalac je Mesec. Kod žena je naglašen materinski instinkt, naročito prema prijateljima i deci. Obično je majka veoma važna figura u njihovom životu. Srednjeg su ili nižeg rasta, u mladosti su vitki, ali sa godinama mogu da dobiju na težini. Kosa im je tamnija, kestenjasta, oči braon boje. Rakove mogu da privuku Bikovi. Oboje su jako erotični, dobro se razumeju i među njima vlada poverenje. Veza može da im bude dugotrajna i harmonična. Veza između dva Raka može da bude takođe uspešna. Moguće je i da to bude ljubavi na prvi pogled.

 

Rak  kombinacije znaka i podznaka

 

Ovan – Rak: Ove osobe imaju fini osećaj za okolinu i prostor, duhoviti su, ali teško donose odluke i skloni su da na pola puta odustanu od svoji zamisli. Opterećeni su strahovima za porodicu, dosta promena se baš  i odvija u krugu porodice. Prati ih unutrašnji nemir. Mogu imati problema sa stomakom.

 

Bik – Rak:  Ovo su osobe vrlo maštovite, koje uvek očekuju neku senzaciju da će se dogoditi, vole da se druže ili sa dosta mlađim ili pak dosta starijim osobama. Veoma se dobro snalaze u javnosti, pred publikom. Često su zabrinuti za kuću. Od zdravstvenih tegoba mogu imati problema sa stomakom.

 

Blizanci – Rak: Ove osobe krasi lepota govora, izuzetna ljubaznost i pune su ideja. Dosta pričaju i imaju raznih planova u životu, ali na delima su nešto slabiji. Ponekad mogu biti skloni ogovaranjima. U principu ovo su dobre duše koje nikome ne misle zlo.

 

Rak – Rak: Dupli Rakovi, dupla voda, sve u emocijama, ovo su veoma saosećajne duše, popustljive, vezane jako za porodicu i u stanju su da se za nju žrtvuju. Intuitivni su i teško ih je prevariti, vole da dele sa drugima, ali i da puno troše. Najbolje se osećaju pored vode što  nikako nije čudno.

 

Lav – Rak: Senzibilni i osećajni Lav, koji voli porodicu i spreman je na brojna odricanja zbog nje.  Voli da poklanja, da troši ali i da bude u centru pažnje. Može imati često promenljivo raspoloženje, ali u suštini to je jedna vrlo dobra i pravedna osoba, koja često ima unutrašnje sukobe kada su odluke u pitanju.

 

Devica – Rak: Ovo su nežne, fine i suptilne osobe, dobroćudne i okrenute pre svega ka porodici, a manje ka svetu. Sporo rasuđuju, u žurbi se mogu lako zbuniti, i imaju problem da nešto započnu. Odlični su statističari i analitičari, vredni su, vole da čitaju, putuju, a neretko završe na nekim poslovima u inostranstvu s‘ tim da se ipak uvek vraćaju kući.

 

Vaga – Rak: Ovo je kućni tip Vage, koji vole decu, lokalnu istoriju, pijace, bazare, vrlo osećajni, imaju finu razvijenu maštu, okretni su i vešti, ali promenljivog raspoloženja. Kada su razočarani najčešće se povlače u samoću.

 

Škorpija – Rak: Dupla voda, izuzetan senzibilitet, vrlo naglašene emocije. Ove osobe osećaju svakog oko sebe, imaju snažna čula i mogu svakog sa lakoćom da pročitaju. Deluju flegmatično a iznutra gore. Vole decu i porodicu, mogu biti uspešni u berzanskim špekulacijama, fleksibilni su u najrazličitijim situacijama, i uvek spremni na kompromis.

 

Strelac- Rak: Ovo su melanholične osobe, vrlo moralne, odane, privržene porodici i porodičnim obavezama. Mogu biti  i misionari, veliki su humanisti, vole egzotične destinacije, sport, životinje, decu, ali misli su im uvek vezane za dom. Intuitivno osećaju opasnost.

 

Jarac – Rak: Veliki sentimentalci, dosta zatvoreni, osobe koje su veoma vezane i kojima su bitni svoji koreni. Vole istoriju, da istražuju starine, arhive. Autoritativni, ambiciozni i hiroviti, spremni su da preuzmu previše obaveza na sebe, previše odgovorni, često se nalaze na javnim funkcijama, ali i u muzejima.

 

Vodolija – Rak: Ove osobe krasi silna mašta i ogromna plemenitost. Komplikovani su i vrlo teško ih je shvatiti. Vode najčešće povučen život. Vole da lutaju. Mogu biti dobri posrednici u bilo čemu ukoliko se prvenstveno oslanjaju na sopstvenu vrlo razvijenu intuiciju.

 

Ribe –Rak: Ovo su preosetljive osobe, dupla voda, flegmatičnog karaktera. Mogu biti telepate,  imaju smisla za umetnost, fotografiju. Vole da putuju i uspevaju često tek kada odu daleko, u prekomorskim zemljama  gde osećaju da im je mesto. Plaše se samoće. Iako deluju nežno mogu biti izuzetno borbeni.