Nedeljni horoskop – Vodolija

Za period od 06.05.2024 do 12.05.2024

Posao: Solidnih sedam radnih dana nalazi se pred tipičnim Vodolijama. Imaćete veliku pokretačku   energiju i iskoristite je na pravi način. Držite se svojih planova i ambicija uprkos svim poteškoćama na koje budete nailazili. Biće mnogo posla vezanog za papire, ugovore, i uopšte komunikaciju. Nije isključeno da vas očekuje nova poslovna ponuda, koja bi mogla doći potpuno neočekivano ili vam pak u pomoć pritekne neki novi saradnik. Iako vas očekuje veliki psihofizički napor i veliko trošenje energije  na kraju vas očekuju zadovoljavajući rezultati.

Ljubav: Vaša veza je ušla u fazu monotonije i  mogu vam smetati određene stvari koje ne možete da najbolje definišete. Neke situacije ste tolerisali i više nego što je trebalo, i to vam sada dolazi na naplatu. Stavite emocije u prvi plan i  pokušajte da prevaziđete te neke sitne nesuglasice. Odnos je pomalo distanciran, za to je potreban trud od strane oba partnera podjednako. Slobodni, može vas zaintrigirati jedna vrlo mistična osoba. Ukoliko volite enigma, uživajte.

Zdravlje: Uglavnom povoljna zdravstvena slika očekuje Vodolije ovih sedam dana.  Mogući su eventualno problemi sa kičmom. Dosta kretanja, fizičke aktivnosti, i pozitivnog stava glavni su pokretači dobrog zdravlja.

Astroportret Vodolija – Majkl Džordan

Originalni, neobični, nepredvidivi, skloni naglim zaokretima u ponašanju, često neshvaćeni u datom trenutku, jer nekad jedan, a ponekad i više koraka iskaču van okvira vremena u kome egizstiraju. To su…