Podznak Bik karakteristike i osobine

Bik podznak

Osobe sa podznakom u Biku su blage i prijatne za društvo. Ponekad su malo tajanstvenog ponašanja i prilično su zatvoreni kada su njihovi interesi u pitanju. Sposobni su da rade dugo i naporno da bi zadovoljili svoje interese, a materijalna strana im je jako važna. Vole novac i sva materijalna dobra. Novac im je i važan stimulans za rad. Praktični su, realni i imaju dosta energije. Svojim prisustvom ulivaju poverenje i sigurnost, ali se ne otvaraju lako. Osobama sa podznakom Bika bez obzira u kom su znaku rođene vladalac je planeta Venera.

U ljubavi su strastveni, mogu biti dosta ljubomorni i posesivni. Prevaru ne tolerišu i ne opraštaju.

Imaju određeni magnetizam i sposobni su svojim rečima i prisustvom da umire sve oko sebe.

Srednjeg su ili nižeg rasta, prijatnog glasa. Imaju lepe crte lica i izražajne oči. Treba da vode računa o ishrani, jer su skloni gojenju. Veliki su gurmani i hedonisti.

Škorpije su im srodne duše, a može im se dopasti i neka Devica.

Kombinacije Horoskopskih znakova sa podznakom Bik

Ovan- Bik:

Potencijalni vulkan, kada se razbesne teško se smiruju. Imaju moć lakog savladavanja prepreka, vrlo su tvrdoglavi, ali i ekonomični.

Bik -Bik:

Ovo su osobe koje čvrsto stoje na zemlji, vladaju sobom u potpunosti, sigurni u sebe, staloženi, uživaju u radu. Vrlo su rezervisani prema drugima i melanholični. Hedonisti su pravi kada je uživanje u hrani u pitanju.

Blizanci – Bik:

Osobe sa ovom kombinacijom znaka i podznaka imaju izuzetan smisao za biznis, i mogu u životu sebi da priušte velike materija ne dobiti. Dobri su i vešti trgovci, i imaju strasti za kolekcionarstvo.

Rak – Bik:

Osobe sa ovom kombinacijom mogu biti dosta trome, krupne konstitucije tela, i sve što u životu rade podređeno je kući, porodici. Veoma su dobri i cenjeni prijatelji. Baštovanstvo im takođe vrlo ide od ruke.

Lav – Bik:

Ovo su osobe vrlo ležerne, zadovoljni u sopstvenoj koži, sa previsokim ambicijama, kod kojih  se stalno prepliće borba čast ili materijalna dobit. Izuzetno dobro vladaju sobom, što može itekako smetati drugima. U kući im sve sija i šljašti. Mogu imati problema sa viškom kilograma.

Devica – Bik:

Vrlo dobri analitičari, ekonomisti, diplomate, ali i pedagozi, pa ih često možemo naći u prosveti. Mogu imati tužan izraz lica i delovati melanholično. Vole da pomažu drugima, pa ih ima i u humanitarnim organizacijama ili su pokretači raznih humanih akcija.

Vaga – Bik:

Ove osobe zrače lepotom, odmerene su, sa taktom, vrlo senzualne, sa veoma velikom lakoćom pristupaju drugima. Imaju u sebi neku animalnu snagu i vrlo im je stalo do toga kako izgledaju. Imaju smisla za estetiku, i vrlo dobar i prefinjen ukus.

Škorpija – Bik:

Ovo su osobe dobre fizičke kondicije, izdržljivi, snažne volje, strastveni. U teškim situacijama za njih ne postoje prepreke. Karakteriše ih jaka požuda i u brak ulaze sa osobom koja ih erotski posebno privlači.

Strelac – Bik:

Ovo su vesele osobe koje vole da uživaju u dobroj muzici, pesmi, raznim ceremonijama i ritualima. Vole duhovnu muziku. Poštuju zakon, pravedni su, i ne vole daljinu niti bilo koju vrsti udaljenosti od onoga što vole.

Jarac – Bik:

Ova kombinacija daje dobre arhitekte, arheologe, planinare, osobe koje su spremne za daleke ekspedicije gde se zahteva izdržljivost i stabilnost. Veliki su fatalisti, mogu biti dosta sebični i veliki materijalisti.

Vodolija – Bik:

Ove osobe imaju svojstvene poglede na svet, konzervativne su, a mogu biti i malo više lenje. Poštuju formu, vole muziku i prilično su glasoviti. Mogu biti i veliki hipohondri.

Ribe – Bik:

Ovo su smirene i gostoprimive osobe, veoma ljubazne i veliki poštovaoci tradicije. Interesuje ih  umetnost, pre svega vole slikarstvo,  pa ih često možemo naći među ovom vrstom umetnika. Mogu voditi malo neuredan život i biti  skloni da koju više popiju.