Podznak Ovan karakteristike i osobine

ovan finish

Podznak Ovan karakteristike i osobine

 

        Osobama sa podznakom u Ovnu vlada Mars, vole svoju nezavisnost i da se za sve pitaju. Ambiciozni su i tvrdoglavi, vole izazove i trude se da u svemu budu glavni. Nemaju mnogo strpljenja, a nisu ni mnogo taktični. Otvoreno i direktno izražavaju svoja osećanja, strasni su, ali umeju da budu posesivni i ljubomorni. Vole da rade i više poslova istovremeno, ali im se dešava da mnogo toga ne urade do kraja. Ako im nešto ne ide od ruke, upadaju u krizu. Često im se dešava i da promaše neki životni cilj. Imaju sklonost ka avanturama i vole da se nešto stalno dešava. Zdravstveno su vitalni, ali skloni glavoboljama, problemima sa zubima i nervnom iscrpljenošću.

Hrabri su i energični, izazivaju pažnju okoline svojim ponašanjem. Nemaju mnogo strpljenja i nisu taktični, sto im okolina ponekad zamera. Ponekad svojom agresivnošću razdražuju druge.

Vole da se bave sportom, pa su najčešće vitki i možete ih sresti na sportskim terenima.

Najčešće su širokog lica i rumenih obraza, oci svetlije, prodorne, kosa smeđa ili tamnija.

Dopadaju im se osobe koje su jake i pametne, sposobne da im se suprotstave u mišljenju. Od partnera i očekuju da im pokloni dosta pažnje.

Dobro se slažu sa vatrenim i vazdušnim znacima. Neki Strelac ili Vaga bi mogli da im se uvuku pod kožu.

Kombinacije Horoskopskih znakova sa podznakom Ovan

 

Ovan-Ovan:  Ovnovi sa podznakom u Ovnu ili dupli Ovnovi su impulsivni, precenjuju svoje sposobnosti  i ne obaziru se puno na mišljenja drugih. Slede svoj sopstveni put u potpunosti, nepromišljeno, i veliki su pozeri.

Bik-  Ovan: Ovo su osobe konzervativnih shvatanja, čvrstih i nepokolebljivih stavova. Vole da se kreću u visokom društvu, mogu biti nedovoljno oprezni, ali  su veoma vredni.

Blizanci – Ovan: Ove osobe umeju da budu veoma nametljive u društvu, namećući mu svoja gledišta i mišljenja. Često u u razgovoru ne dozvoljavaju drugima da završe misao, brzi su i poprilično subjektivni. Dobri su u pisanju, i svim vidovima pisane komunikacije.

Rak – Ovan: Ovo su osobe veoma snažnih emocija koje mogu biti u sukobu sa samim sobom. Velike su i požrtvovane patriote. Dosta grešaka mogu da naprave usled promenljivosti raspoloženja. Cenjeni su veoma u svom okruženju.

Lav – Ovan: Osobe sa ovom kombinacijom morate zapaziti, jer oni se za to bore svom silinom. Ovo su lideri, optimisti, najčešće su na vodećim pozicijama na poslu. Imaju u sebi nešto aristokratsko. Njihove akcije su bez premca, i svakako da privlače veliku pažnju.

Devica – Ovan: Osobe sa ovom kombinacijom su vredni i pouzdani ali uvek prikriveno nezadovoljni. Vrlo su pedantni, precizni, stoga im i odgovaraju zanimanja tipa precizni mehaničar, statističari, kontrolori i bilo šta što treba vrlo, vrlo, precizno definisati ili napraviti.

Vaga – Ovan: Ova kombinacija daje jednu sentimentalnu prirodu, zapaženu u javnosti i društvu po svom stilu koji je veoma elegantan. Međutim ne treba ih provocirati jer su skloni tome da brzo planu.

Škorpija – Ovan: Ovo su vrlo ambiciozne osobe, tvrdoglave, energične, uvek spremne na rizik. Osvetoljubivi su i velika zlopamtila, tako da im se ne treba zamerati. Često nisu odmereni u komunikaciji sa drugima i skoro nikada se ne izvinjavaju ukoliko naprave neku grešku. 

Strelac  – Ovan: Ovo su strastvene osobe, vesele, impulsivne, veliki optimisti, pošteni. Mogu biti idealisti, privlači ih sport, vole konje, i često žive ili dobar deo života provedu u inostranstvu.

Jarac- Ovan: Osobe sa ovom kombinacijom znaka i podznaka imaju vrlo razvijena patriotska osećanja. Vole da diktiraju stvari po svom, žestoki su protivnici ko im se suprotstavi, i na neki način teže političkom položaju u društvu što im često i polazi za rukom.

Vodolija – Ovan: Ova kombinacija daje osobe sa jasnim vizijama i planovima. Pomalo su razdražljivi u većem društvu. Ovo su dobri inženjeri i i maju talenta za nove izume. Veoma su snalažljivi raznim životnim situacijama.

Ribe – Ovan: Teško spajaju  jedno sa drugim, dosta unutrašnjeg nemira ih karakteriše i stalan unutrašnja borba za i protiv. Ovo su vrlo često umetničke duše, pre svega talentovani za slikarstvo, a može i fotografija jer obožavaju jarke boje.