Podznak Vaga karakteristike i osobine

vaga facebook

Osobe rođene  u podznaku Vage su šarmantne i druželjubive, što im omogućava dobre odnose sa okolinom. Umeju da izbalansiraju svoje ponašanje, vole mir i harmoniju i lako se prilagođavaju sredini. Partnerski odnosi su im veoma važni, vole da vole i da budu voljeni. Nisu skloni sukobima ni svađama, ali umeju da budu jako zahtevni. Dobro opažaju i uvek imaju stila. Njima vlada planeta Venera, planeta lepote i ljubavi, pa su Vage senzibilne i lepo izgledaju. Skladne su građe, zgodni i zavodljivi. Vole modu, dizajn i prefinjenog su ukusa. U ljubavnim odnosima su nežni i verni, lako izražavaju emocije.

Zadovoljni su kada njihov rad cene osobe iz njihove okoline. Dobri su u poslovima koji su u vezi sa pravosuđem. Srednjeg su rasta, kosa može biti crna ili smeđa, oči braon boje. Vage se dobro slažu sa Ovnovima, odlično se dopunjuju i veza može biti dugotrajna. Vage se dobro dopunjuju i slažu do sitnica i sa Strelčevima, pa im mnogi na tome zavide. Dve Vage mogu da ostvare trajnu harmoničnu vezu, jer se odlično slažu i razumeju.

 

Vaga kombinacije znaka i podznaka

 

Ovan – Vaga: Ovo su slobodoumne i veoma društvene osobe, vrlo fleksibilne, i kod kojih partner ima veoma bitnu ulogu u životu. Napetost im je jedna od osnovnih mana.

Bik – Vaga: Ove osobe krasi fizička lepota, izražen smisao za umetnost, ali i sposobnost da sebi priušte vredne materijalne stvari, bogatstvo. Kreativne su osobe sa puno ukusa i mere u svemu. Mogu imati problema sa radom bubrega, oticanjem.

Blizanci – Vaga: Ovo su plahovite osobe, impulsivne, sklone bespotrebnom trošenju na sitnice. Brzo reaguju, vrlo su duhovite, i često uspeh postižu u dalekom inostranstvu, jer vole da putuju, i jednom rečju ne drži ih mesto. Osvajaju svojim šarmom, vole društvo, žive punim plućima.

Rak – Vaga: Prevaga emocija i lepote prisutna je kod ovih osoba. Nesebične su, vole biti prisutne na finim događajima, vole da su uvek doterane i uvek lepo izgledaju. Uspeh stiču uglavnom sticajem okolnosti, i skloni su čestim promenama karijere.

Lav – Vaga: Brzi i jasni su u poslu, odlikuju ih žustri pokreti, uvek su u centru pažnje u društvu, privlačni, a privlači ih visoko društvo gde imaju najčešće brojne prijatelje. Strastveni su i teže da izgledaju maksimalno uravnoteženo. Mogu imati problema sa leđima.

Devica – Vaga: Taktične, imaju veoma izraženu moć opažanja koja im je od velike koristi, vrlo su pedantne i uredne. Radije žive povučeno nego da se na bilo koji način eksponiraju, uspeh mogu postići u radu u ustanovama zatvorenog  tipa ili pak u oblastima vezanim za modu i svemu onome što ima veze  sa lepotom. Često su na dijetama, teretanama jer m je fizički izgled veoma bitan i nikako se ne mire se sa starenjem.

Vaga – Vaga:  Ovo su ležerne osobe, pristupačne i otvorene za sugestije i dobronamerne kritike, realistične, racionalne i veoma komunikativne. Emotivni su, vole pravdu, darežljivi i osetljivi na izazove.

Škorpija – Vaga: Ovo su neposredne i kontradiktorne osobe, osetljive kada su izazovi u pitanju, vole velika dela, teže reputaciji, materijalnoj sigurnosti i vrlo su strastveni i šarmantni.  Retko ulaze u rasprave i uvek se trude da budu fer prema drugima.

Strelac – Vaga: Sjajna kombinacija znaka i podznaka. Ove osobe plene svojim šarmom,  lepotom, elegancijom, duhovitošću, uživaju veliko poverenje i otvoreni su u društvu, odani su, uživaju u muzici. Poštuju zakon i dobri su advokati. Moraju da vode računa o žuči.

Jarac – Vaga: Ovo su osobe sa vrlo razvijenim osećajem za pravičnost, jakim moralnim kodeksima, vole da udovoljavaju drugima, cene porodične vrednosti,  često se vezuju za sitnice iz prošlosti. Uspeh u poslu postižu u kasnijem periodu života, ali su obezbeđeni materijalno. Mogu biti vešti trgovci, jer imaju dobru moć procenjivanja vrednosti.

Vodolija – Vaga: Evo jedne lepe, prijatne i skladne kombinacije. Ovo su vrlo društvene osobe, izuzetno šarmantne, ljubazne, sklone prevelikom trošenju, originalne, vole da ostave utisak u društvu i u tome uvek uspevaju. Imaju uspeha u ljubavi i igrama na sreću, vole da putuju i mogu postići uspeh i u inostranstvu.  Zgražava ih nejednakost među ljudima.

Ribe – Vaga: Ovo su veoma taktične osobe, nenametljive, previše osetljive, gostoprimljive. Vole da skupljaju slike i ukrasne predmete, imaju smisla za finese, i  uvek teže harmoniji. Mogu imati problema sa venama.