Podznak Škorpija karakteristike i osobine

skorpija facebook

Osobe sa podznakom Škorpije se odlikuju snažnom voljom i velikom unutrašnjom energijom. Ljudima deluju jednostavno, ali su u suštini dosta komplikovani. Rezervisani su prema drugima, pa ih oni vide onako kako im se predstave. Njih je jako teško prevariti, jer brzo otkriju sve što ih ugrožava. Nikada ništa ne zaboravljaju. Često znaju da budu misteriozni i tajanstveni. Sami biraju svoj put i ne odustaju od njega bez obzira na teškoće. Hrabri su i energični kada su njihovi interesi u pitanju. Dobro rade u policiji, dobri su hemičari, moreplovci, odlični za bavljenje biznisom. Ambiciozni su i smatraju da sve mogu. Njima vlada planeta Pluton.

U ljubavi traže mnogo ali mnogo i daju. Prevaru nikada ne opraštaju, a emocije dobro prikrivaju.

Za njih je karakterističan izražajan pogled, oči crne ili neke veoma neobične boje, sive, zelene, plave, pogled koji skenira. Skladno su građene, srednjeg rasta, kosa crna ili svetlo smeđa. Škorpija se odlično slaze sa Bikom. Odnos im je pun uzajamne ljubavi. Škorpija i Ribe su romantični, emotivni  i erotski se privlače. Odlično se dopunjuju.

 

Škorpija kombinacije znaka i podznaka

 

Ovan – Škorpija: Ovo su osobe sa vrlo malo osećaja za druge, veliki karijeristi,  a u starosti i egoisti, bez jasnih načela, a neretko mogu biti skloni alkoholizmu i okultnim stvarima. Urinarni trakt im može zadavati ozbiljnije probleme.

Bik – Škorpija: Ovo je vrlo strastvena kombinacija, ali u suprotnosti jer su jedan naspram drugog. Ovo su vrlo snažne ličnosti, jakog instinkta, hrabre, u stalnoj borbi, spremni i za dobro i za loše. Brak im je veoma bitan, ali tu su moguće česte promene. Mogu biti veoma ljubomorni. Imaju osetljive bubrege, urogenitalni trakt.

Blizanci – Škorpija: Vrlo zanimljiva kombinacija, koja daje osobe izuzetne harizme, mističnosti, sposobne da predvide događaje, i uz uspone i padove da guraju napred sa još većom snagom i voljom. Svestrane su, zdravog smisla za humor, poseduju veliku snagu reči ali i glasa. Idu im borilačke veštine, okretne su, umeju i da blefiraju i da budu ponekad sarkastični. Imaju uvek neke zanimljive asocijacije.  Ramena, ruke i pluća su im osetljive tačke.

Rak – Škorpija: Ove osobe odlikuje velika stvaralačka mašta i jaka intuicija. Sklone su kompromisu pa i u najkomplikovanijim situacijama dobro plivaju. Pošto su vodena kombinacija uspeh im često stoji preko vode, okeana, u daljini kojoj stalno teže kroz život. Moraju da vode računa o prostati i nervima.

Lav – Škorpija:  Vrlo moćna kombinacija znaka i podznaka daje osobu snažne volje, neprikosnovene slobode, na liderskoj poziciji jer drugo ništa ne prihvata, nema šanse. Magnetski je privlačna ali i mistična, samožive prirode i teških principa. Teži slavi, sjaju i uspehu, voli da istražuje nepoznato. Može biti paranoična i imati tokom života problema sa srcem.

Devica – Škorpija: Ovo su osobe sjajnih profesionalnih mogućnosti, mogu biti i aktivni u politici i društvu, dobri šefovi, vredni i energični radnici, jer sve dubinski  i metodično proučavaju. Imaju dobre veze kroz brojne prijatelje, vole dobar provod, dobru hranu, novac, koji umeju vrlo lako da potroše. Nezadovoljni mogu biti u emotivnim vezama.

Vaga – Škorpija: Ovo je jedna borbena i strastvena kombinacija kojoj nije lako da izađe na kraj sama sa sobom pod broj jedan. Privlačni su na prvi pogled i očaravaju svojim stavom i kulturom, međutim ne prihvataju savete i sugestije nikako. Mazohisti su, moraju proći kroz patnju da bi pokazali svoju snagu i jačinu. Sjajni su prijatelji, ali ne dao Bog da im se zamerite.

Škorpija – Škorpija: Dupla Škorpija, sklona da ide iz krajnosti u krajnost, nema tu crno-belo za ove osobe. Izuzetno su jake unutrašnje snage, mogu biti opsesivne, impulsivne, ali i vrlo seksepilne. Ne prezaju ni od čega, ne priznaju poraze, mogu raditi najteže poslove, ovo je tip vođa, ratnika, lekara, naučnika.

Strelac – Škorpija: Ovo su vrlo promišljene osobe, istrajne, velike pokretačke energije koja ih drži do poznih godina. Sposobni su da sebi obezbede materijalno blagostanje, dobri su na rukovodećim poslovima, imaju svojstven moral, preziru foliranje i lako ga prepoznaju.

Jarac – Škorpija:  Ove osobe poseduju vrlo visoku koncentraciju misli, izuzetno su snažne volje, veruju u sebe, usredsređene su i intuitivne. Pravi su despoti, hladni, fanatični, snalažljivi, umeju da se istaknu u okruženju i nametnu svoj autoritet.

Vodolija – Škorpija:  Ovo su osobe sa snažnom koncentracijom misli i volje, nemirni pobunjenici, hladnokrvni kada ih neko napadne. Osetljivi su na nepravdu, laži ne podnose organski i u stanju su istinu da tresnu u lice pa kako bude, hrabro i bez imalo straha. Ovo je vrlo jaka kombinacija, snažnih ambicija, ali može biti i pomalo paranoična. Najčešće dožive duboku starost. 

Ribe – Škorpija: Privlačni su izuzetno, veliki zavodnici, flegmatični, uspešni u poslovima vezanim za školu ili sa špekulacijama.  Mogu imati proročkih osobina. Snažnih su emocija  i u stalnoj borbi između sopstvenih želja i realnih mogućnosti. Osetljive su na promene vazdušnog pritiska.